Sri Lanka'da 321 Kişinin Öldüğü Terör Saldırısını DEAŞ Üstlendi - Son Dakika
Güncel

Sri Lanka'da 321 Kişinin Öldüğü Terör Saldırısını DEAŞ Üstlendi

Sri Lanka'da 321 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

23.04.2019 13:48  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sri Lanka'da 21 Nisan Pazar günü Paskalya Ayini sırasında kilise ve otelleri hedef alan, 321 kişinin hayatını kaybettiği ve 500'den fazla kişinin yaralandığı saldırıları terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Sri Lanka'da pazar günü Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayinlerinin düzenlendiği Kochchikade kentindeki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar gerçekleştirilmişti.

321 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Saldırıların ardından başkent Kolombo'nun banliyöleri Dehiwala'daki konukevi yakınında ve Dematogo'da da üst geçit yakınında patlamalar olmuştu.

Sri Lanka makamları saldırılarda 321 kişinin hayatını kaybettiğini, 500'den fazla kişinin yaralandığını açıklamıştı. Saldırılarda, Türk vatandaşı mühendisler Serhan Selçuk Nariçi ve Yiğit Ali Çavuş da yaşamını yitirmişti.

Sri Lanka\'da 321 Kişinin Öldüğü Terör Saldırısını DEAŞ Üstlendi

Son Dakika Güncel Sri Lanka'da 321 Kişinin Öldüğü Terör Saldırısını DEAŞ Üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Abd : Abd dunyanın başına bela bir ülke abd ye top yekun saldırıp o kıtadan sılınmesı lazım dunyanın başına bela ne gelıyorsa dunyanın basına abd yuzunden gelıyor abd bıran once aılınmesı lazım dunyadan hemde derhal yoksa dunya savası cıkacak ve abd dunyayı yok edecek guce sahıp dunyanın uzerınde abd kadar guclu hıc bır devlet yoktur senelık sadece askerıyeye harcadıgı para turkıyenın kasasındakı paranın 8 katı 800 milyar dolar bizim turkyenın merkez bankasında 100 milyar doları var adamların kapasıtesıne bakın 8 katımız para harcıyolar Bununla başa cıkmak 1000 yılda gecse ımkansız o yuzden abd ye derhal işgal edılmesı yok edılmesı gerek 18 14 Yanıtla Tos : kolonya abdesti bozuyor mu? 8 4 Atis serbes: Kardes senden iyi animasyoncu olur. Biz bu adamlarin askeriyiz. Ne iciyon sen. Nato, birlesmis milletler, avrupa birligi. Sen ayil oyle gel 6 3 Cevap: Abd olmasa can guvenligin yok. Uyan baliga 4 4
  • Serdar: ABD işbaşında. 9 5 Yanıtla
  • filozof: tüm dinler vede ilkel inançlar artık zamanını doldurdu hepsi artık insanlığa hiçbir katkı vermediği gibi birde büyük sorunlara ölümlere savaşlara sebebiyet vermekte artık insanlık yakasını bu ilkellikten cehaletten biran önce kurtarmali ilime egitime çagdaşlıga medeniyete sarılmalıdır yoksa gidişat vahimdir 5 0 Yanıtla
  • Xxxx: He hee bizde inandik 0 3 Yanıtla
  • mahmut: bu gidişle batılılar birkaç ilkel müslüman ülkeyi nükleer güçle vuracak gidişat çok vahim 2 0 Yanıtla

Advertisement