Utanç gecesi! Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Utanç gecesi! Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup oldu

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçta deplasmanda PSV'ye 5-1 gibi ağır bir skorla mağlup oldu. Baştan sona üstün oynayan Hollanda ekibinde Zahavi 3, Götze 2 gol kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise Emre Kılınç'tan geldi. Galatasaray'ın ortaya koyduğu performans ve aldığı ağır skor, tur hayallerini çok azalttı ve 28 Temmuz'daki rövanş için endişe yarattı.

21.07.2021 20:41  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi serüveni iyi başlamadı. Bu sezon Hollanda'da ilk resmi maçına çıkan Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, PSV'ye 5-1 kaybetti. PSV Eindhoven karşılaşma genelinde daha üstün olan ve pozisyonlara giren taraftı.

ZAHAVİ'Yİ TUTAMADIK

Maçın ilk yarısında Eran Zahavi fırtınası esti. İlk yarıda PSV'nin bulduğu iki golü de İsrailli golcü kaydetti. İlk devre tamamlanmadan Emre Kılınç farkı 1'e indirdi. Devre başlar başlamaz PSV baskısı devam etti. Gözte 50'de farkı tekrar 2'ye yükseltti. 83'te boş kalan Zahavi, Muslera'yı geçip ağları buldu. 88'de ise bu kez sahneye Götze çıktı. Ve maç 5-1'lik PSV üstünlüğüyle sonuçlandı.

RÖVANŞ 28 TEMMUZ'DA

5-1'lik karşılaşmanın İstanbul'daki rövanşı 28 Temmuz'da oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray'da tur için umutlar bir hayli az.

MAÇTAN DAKİKALAR

88'GOL: Sol kanattan Max'in ortasında Götze kafayı vurdu. Muslera bu topu ters bir şekilde tokatladı ve top ağlara gitti.

83'GOL: Ceza sahasına doğru doldurulan top Zahavi'nin önüne düştü. Muslera'dan sıyrılan Zahavi topu filelere gönderdi.

50'GOL: Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Götze, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

41'GOL: Sol kanattan sıfıra inen Ömer Bayram'ın ortasında Emre Kılınç kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

34'GOL: Orta alanda kaptırılan top sonrası hızlı gelişen PSV atağında Madueke sağ çaprazdan ceza sahasına sokulup topu kale sahasına çevirdi. Zahavi bu topa dokundu ve farkı ikiye çıkarttı.

8'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alpaslan topu uzaklaştırdı.

3'TEHLİKE! Sol kanatta yerden yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Vertessen'in sert şutu yandan auta gitti

GOL: Muslera kendisine verilen geri pasında topu ayağından çıkarmakta zorlandı. Araya giren Zahavi, dönerek vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

'Karşılaşmanın ilk düdüğü ve maç başladı

Utanç gecesi! Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda PSV\'ye 5-1 mağlup oldu

Son Dakika Spor Utanç gecesi! Temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Yücel Güleç : Vardır imPARAtorun bir bildiği 3 2 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Elendiği iyi oldu yoksa bu kadro ile Şampiyonlar Ligi'nde rezil olurdu.kadro çok kötü. Bjk nin şampiyonlar ligine gitmesi ancak averaj takımı olacağına işaret . Bu kadro ile birde güçlü takımların olduğu guruba düşerse yandı. 5 0 Yanıtla
  • Talip Konyali: bu israilliyi kim tuttu acaba..adam elini sallaya sallaya 3 gol attı 4 1 Yanıtla
  • Alper006 : Futbol oynarsın 5 te yersin 6 da yersin yenilirsin birşey denilmez ama rezalet bir oyunla yenilirsen o zaman açın kulağınızı dinleyin milyon TL. ler ,EURO lar alan kendini futbolcu sananlar sizden dün akşamki gibi oynayacaksanız futbolcu falan olmaz gidin evinize yan gelip yatın. Bir sözümde yönetime 19-20 yaşlarında gençlerin verdiği dersi gördünüz transfer yapacaksanız ve kulübün geleceği diyorsanız gidip emekliliği gelmişlere milyon eurolar vermeyin lütfen gençleri alın. 3 1 Yanıtla
  • Alper006 : YAZIKLAR OLSUN... Para istemeye geldimi üzerinize yok bu oyununuzla halinizle size beş para verilmez. Kaleciyle oynama sevdanız nedir anlamak imkansız, adamlar kaç defa kalecileriyle oynadı biz kaç defa bir bakın, ya taç atacağın pas vereceğin zaman 2-3 kişi arasındakine top atmak ne demektir ya galiba top benden gitsin kim ne yaparsa yapsın diyorsunuz, birde sahada Galatasaray 11 kişi iken PSV 22 kişiydi yoksa benmi yanlış gördüm. 2 0 Yanıtla
  • Murat seker : Terim sanki takimdaki siritan gobeklileri gormuyor gormemezlikten geliyor elin adami acimaz orasi avrupa alir boyunun olcusunu geri gelirsin taraftar kadar taktigin yok insallah hakli olmam 1 0 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Size 2-3 gün öncede dedim 5 atçaz diye. Bakın doğru çıktı 1 0 Yanıtla
  • hasan kara: halı saha macı izledık sacma kadro sacma oyuncular ömer bayram nedir .arkadaş yenı kadro şart 1 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Bunlar daha iyi günleri arda gtsin acunla ayak tenisi oynasın 1 0 Yanıtla

Advertisement