TFF, Mircea Lucescu ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

TFF, Mircea Lucescu ile Yollarını Ayırdı

Türkiye Futbol Federasyonu, Teknik Direktör Mircea Lucescu ile yollarını ayırdı.

11.02.2019 15:11  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye A Milli Futbol Takımında Mircea Lucescu dönemi sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yollarını ayırdı. Milli Takım için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ismi geçiyor.

LUCESCU BAŞARISIZ TABLO ÇİZDİ

Mircea Lucescu, takımın başında çıktığı 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgilik performans sergileyerek hayal kırıklığı yarattı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile bugün yapmış olduğu toplantının ardından Rumen teknik adamın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda kendisiyle anlaşma sağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Türk futbolu için yapmış olduğu çalışmalar ve A Milli Takım'da geleceğin takımını oluşturmak adına genç futbolcular konusunda gösterdiği hassasiyet için Sayın Mircea Lucescu'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

"ELEMELER ÖNCESİ KARŞILIKLI ANLAŞARAK BU KARARI ALDIK"

Toplantının ardından bir açıklama yapan Rumen teknik adam, şunları söyledi: "Türkiye A Milli Takımı'nın kadrosunu yenilemek ve gençleştirmek hedefiyle çıkmış olduğumuz yolda çalışmalarımızı tamamladığımıza inanıyorum. Geldiğimiz süreçte, yaklaşmakta olan 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesinde TFF yönetiminin ve yeni teknik direktörün önünü açmak için karşılıklı anlaşarak bu kararı aldık."

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerine görev sürem boyunca bana inandıkları ve destekledikleri, ekibime de çalışmalarımda bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin kalbimde daima özel bir yeri olacak."

TFF, Mircea Lucescu ile Yollarını Ayırdı

Son Dakika Spor TFF, Mircea Lucescu ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Hakikat: Tek yol Yılmaz VURAL. Ülkeyi kimse onun kadar iyi tanıyamaz... 34 3 Yanıtla MEHMET 9142: YILMAZ VURAL GELSE Lucescu DAN BETER YÖNETİR 1 0
  • ÜMİT 58 : ADAM GİBİ ADAM FUTBOL DEHASI AYKUT KOCAMAN GELSİN 12 23 Yanıtla
  • 54: RESMEN DALGA GEÇTİ...KİŞİLKSİZ BİR İNSANMIŞ.... 10 2 Yanıtla
  • YORUMCU YAZDI: TAZMİNAT KAÇ KURUŞCUK 11 1 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: baştakiler gitmedikçe altın önemi yok 8 1 Yanıtla
  • Malatyali : Tamam da asil senin gitmen gerek Demirören 9 0 Yanıtla
  • gece: peki tazminat ödeye ödeye nereye kadar 8 0 Yanıtla
  • Kimoo: Zaten getirenler bir alay salakti. 7 0 Yanıtla
  • ed: demirören babasının parasını dağıtıyor sanki fatih hoca nın dediği gibi milli takım başarısız olursa federasyon da bedel ödemeli kaç yıldır aynı federasyon ama başarı yok neden sürekli teknik direktör değişiyor ama tüpçü iş başında ? 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement