Son dakika! Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika! Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü

Son dakika! Tuğba Keleş\'i katleden Erdoğan Küpeli öldü

Son dakika haberine göre Adana'nın Kozan ilçesinde dün bir markette saplantı haline getirdiği koruma kararı bulunan kasiyer Tuğba Keleş'i vurarak öldüren ve ardından silahı kendine ateşleyen Erdoğan Küpeli (46) kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

02.10.2020 09:41  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde dün bir markette saplantı haline getirdiği koruma kararı bulunan kasiyer Tuğba Keleş'i vurarak öldüren ve ardından silahı kendine ateşleyen Erdoğan Küpeli (46) kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kozan'da dün saat 11.00 sularında bir zincir markete müşteri kılığında belinde silahla giren ve saplantı haline getirdiği, eşinden ayrılmış 2 yaşında bebeği olan Tuğba Keleş'i öldüren, aynı silahla intihar girişiminde bulunan Erdoğan Küpeli dün kaldırıldığı Balcalı Uygulama ve Eğitim Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hatay'da yaşayan 29 yaşındaki Gülay Mübarek'i 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmenlikten atılan Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ardından sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı için tutuklanarak, Kozan Cezaevi'nde yatmıştı.

Daha önce birçok olaya karışan Küpeli için Tuğba Keleş 20 gün önce tehdit, takip ve taciz edildiği için şikayetçi olmuştu. Erdoğan Küpeli tarafından yolu kesilerek kaçırılmaya çalışılmış, ardından ağabeyi Muhammed Keleş tarafından kurtarılmıştı. Muhammed Keleş kardeşini kaçırmaya çalışan Erdoğan Küpeli'den kardeşi ile birlikte şikayetçi olurken, Küpeli savcılıktan serbest kalmıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika! Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.


Advertisement