Son Dakika: Türkiye'de 17 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 66 kişi vefat etti, 1648 yeni vaka tespit edildi - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Türkiye'de 17 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 66 kişi vefat etti, 1648 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: 17 Eylül tarihinde açıklanan verilere göre; 66 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 7 bin 315'e yükseldi. Vaka sayısı ise 1648 artarak 298 bin 39 oldu. Öte yandan Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tedbirlere hep birlikte uyarsak başarılı olacağız" uyarısında bulundu.

17.09.2020 19:37  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 17 Eylül'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1648 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 66 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bin 315'e, toplam vaka sayısı ise 298 bin 39'a yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1143 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1143 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 263 bin 745'e yükseldi. Toplam test sayısı 8 milyon 965 bin 165, ağır hasta sayısı 1372, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,1 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 17 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 66 kişi vefat etti, 1648 yeni vaka tespit edildi

BAKAN KOCA'DAN ÖNEMLİ UYARI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, koronavirüs verilerine ilişkin yaptığı paylaşımda, "Toplamda 9 milyona yakın test yapıldı. Bugün 1.648 yeni hastamız var. Kayıplarımızı ve ağır hasta sayısında artışı durdurmak elimizde. Tedbirlere hep birlikte uyarsak başarılı olacağız. Tedbirlere uyarak sağlık ordumuzun gücüne güç katın" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Türkiye\'de 17 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 66 kişi vefat etti, 1648 yeni vaka tespit edildi

Son Dakika Güncel Son Dakika: Türkiye'de 17 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 66 kişi vefat etti, 1648 yeni vaka tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Polat: Bu sahte verilerle babanızı kandırın. Tablo o kadar vahimki dürüst olamıyorlar. Aman turizm zarar görmesin. Aman ekonomi bozulmasın. Millete olan olsun. 30 21 Yanıtla
  • yoksulhancıoğlan: İnanın şu gördüğünüz rakamlar gerçeği yansıtmıyor öyle ki gerçek rakamlar her birinin 3 ile 4 ile çarpımı ile ortaya çıkıyor. Birçok sağlık çalışanı artık istifa etmenin eşiğinde . Biz bu salgını bu kafayla zor atlatırız. 21 15 Yanıtla
  • xs: bitmez bu illet 11 0 Yanıtla
  • Bayzzz: Turizm uğruna vatandaşların ölümüne göz yumuluyor! 0 0 Yanıtla
  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı
    16:00 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı personeline verilecek İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı. GAÜN Senato Odası'nda düzenlenen törende, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı personellerine Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek İngilizce eğitimi için protokol imzalandı. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, eğitim iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı
    16:00 Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı

    Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri ve odadaki projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, geçen ay DTO'ya 121 üye daha kaydedildiğini ve şehirde kurulan şirket sayısının da arttığını açıkladı.

  • Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    15:59 Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yenikent Beldesi'nde bir iş yerinde yapılan aramalarda 7 adet gümrük kaçağı telefon ve 6 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyonda iş yeri sahibi A.B. gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti
    15:59 Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti

    Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediye tarafından üretilen turşular, ilçedeki pazar yerinde vatandaşlara ikram edildi. Belediye bünyesindeki Sakarı Ev Tipi Turşu Fabrikası'nda üretilen turşuların bulunduğu stantta vatandaşlar turşulardan tatma fırsatı buldu. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, vatandaşların turşuları beğendiğini ve üretimi sürdüreceklerini açıkladı.

  • Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında
    15:58 Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile bir kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorlar tarafından ameliyatla alınan bebeği ise gözlem altında tutuluyor. Kazanın ardından otobüs sürücüsü polis merkezine götürüldü.

  • Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi
    15:56 Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi

    Karaman İl Su Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı. Toplantıda su kullanımı ve sektörel sorunlar ele alındı. Sarıibrahim, yerel yönetimlere, merkezi yönetime ve bölge yönetimlerine önemli görevler düştüğünü belirtti. İlgili kurumlarca sunumlar yapıldı.

  • Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü
    15:56 Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü

    Çorum'un Oğuzlar ilçesine bağlı Çavdarlar mevkisinde Ahmet Madan'a ait ceviz bahçesinde çıkan yangında, temizlik amacıyla yakılan ateşin çevreye dağılması sonucu 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve itfaiye ekipleri, sarp arazi nedeniyle yangın bölgesine ulaşamadı. Ancak itfaiye ekipleri kendi imkanlarıyla yangın yerine ulaşarak müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla yangın söndürüldü. Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci de yangın söndürme çalışmalarına katıldı ve yangının kontrol altına alındığını belirtti.

  • Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı
    15:55 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı

    Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan temizlik personeli Muhammed Ali Fikri, ilk şiir kitabını çıkardı. Fikri, Hz. Ali'nin (R.a.) 'Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacakları zamana göre yetiştirin' sözünden yola çıkarak yazdığı kitabın ilk baskısını hastane Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya'ya hediye etti. Kitap, ebeveynler için kişisel gelişim anekdotları ve çocuk yetiştirme ile ilgili yazıları da içermektedir.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesindeki kırsal afet konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu
    15:55 Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesindeki kırsal afet konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesine bağlı Yağızatlı ve İncirli Köyleri için ortak bir alanda temel kazısı çalışmalarına başlanan kırsal afet konutları inşaat alanını gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Varol, konutların tamamlandığında kırsal bölgelerdeki yaşam kalitesini artıracak olan köy evlerinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.


Advertisement