Son Dakika: Türkiye'de 4 Mart günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Türkiye'de 4 Mart günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları düne göre azaldı. 4 Mart tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 685'i semptomatik olmak üzere 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 746 bin 158'e yükseldi. Vefat sayısı 68 kişi oldu. Öte yandan normalleştiğimiz günden beri vakalar 11 bin civarında seyrediyor.

04.03.2021 21:31  Güncelleme: 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 4 Mart'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 685'i semptomatik olmak üzere toplam 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 68 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 839'a, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 746 bin 158'e yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 4 Mart günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 8 BİNE YAKLAŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 7 bin 873 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 601 bin 137'ye yükseldi. Toplam test sayısı 33 milyon 305 bin 552'ye yükselirken, ağır hasta sayısı bin 220 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,6 oldu.

VAKA SAYISI 11 BİNİN ALTINA DÜŞMÜYOR

Dün ülkemizde koronavirüs nedeniyle 65 kişi hayatını kaybederken, 689'u semptomatik olmak üzere 11 bin 520 yeni vaka tespit edilmişti. Öte yandan normalleştiğimiz 2 Mart'tan bu yana vakalar 11 bin civarında seyrediyor.

Son Dakika: Türkiye\'de 4 Mart günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi

Son Dakika Güncel Son Dakika: Türkiye'de 4 Mart günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 11 bin 322 yeni vaka tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Adsız: Aksaray da ağaçlı tesislerindeki restorant ve kafelere Aksaray da ikamet edenlerin gitmesi devam ettikçe kırmızıdan kurtulamayız. 2 1 Yanıtla
  • abuzer: az bile bizim bu vurdum duymazl insanlar olduğu müddetçe virüs gitmez genç nesil ne mesafe ne de maske virüsle inat eder tutumları var insanların umarım türkiye kırmızıya bürünür hepimiz kurtuluruz dünya genelinde en kötü durumdayız 1 1 Yanıtla
  • BİNGÖLLÜ: CUMARTESİ PAZAR İSTANBULDA KOMPLE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANMALIDIR,VAKALAR ÇOK ARTTI 1 1 Yanıtla
  • VELİ: SN BAKANIM ŞU 65 YAŞI BIRAZ DAHA ESNETİN PAZARA ÇIKAMIYORUZ 2 0 Yanıtla
  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.


Advertisement