Son Dakika: Türkiye'den Yunanistan'a misilleme! Savaş gemileri Girit'in güneyinde tatbikata başlıyor - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Türkiye'den Yunanistan'a misilleme! Savaş gemileri Girit'in güneyinde tatbikata başlıyor

Son dakika: Türkiye, Yunanistan'ın başlattığı tatbikata karşılık yarın Girit'in güneyinde savaş gemileriyle tatbikat yapacak.

24.08.2020 18:50  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'ın Oruç Reis araştırma gemisinin faaliyet alanı ile kısmen örtüşen bir bölgede saha ilan etmek suretiyle tatbikat yapacağını açıklamasının ardından, Türk Deniz Kuvvetleri'nin yarın Girit'in güneyinde tatbikat yapacağı belirtildi.

Türkiye'den Yunanistan ve BAE'nin ortak hava tatbikatına karşılık geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 Ağustos Salı günü Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Girit'in güneyinde tatbikat yapacak.

MSB TATBİKATLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türk ve Müttefik ülke deniz kuvvetleri gemileri tarafından 25 Ağustos 2020 günü, Doğu Akdenizde birlikte çalışabilirlik ve koordinasyonun geliştirilmesi maksadıyla kısa süreli geçiş eğitimleri icra edilecektir" denildi.

Son Dakika: Türkiye'den Yunanistan'a misilleme! Savaş gemileri Girit'in güneyinde tatbikata başlıyor

BAKAN AKAR, YUNANİSTAN'A TEPKİ GÖSTERDİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın, "Oruç Reis araştırma gemisinin faaliyet alanı ile kısmen örtüşen bir bölgede saha ilan etmek suretiyle tatbikat icra edeceğini" açıklamasını, "iyi komşuluk ilişkileri ve denizcilik kurallarıyla bağdaşmayan, seyir emniyetini tehlikeye atan ve gerginliği artıran bir faaliyet" olarak değerlendirmişti.

Son Dakika: Türkiye\'den Yunanistan\'a misilleme! Savaş gemileri Girit\'in güneyinde tatbikata başlıyor

Son Dakika Güncel Son Dakika: Türkiye'den Yunanistan'a misilleme! Savaş gemileri Girit'in güneyinde tatbikata başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Artık yeter : Kıta sahanlığımız içinde kalan tüm ege savaş gemilerimiz ile korunmalı. Adaları kendi deniz sahası sanan yunana artık Türk gücünü göstermenin zamanı geldi de geçiyor bile. 112 6 Yanıtla suat doğan: su yakmıyor o gemiler aralıksız tur atsın evet atarız atmasına ama ilk sen başlarsın ekonomi bitmiş dolar 7 yi geçmiş diye 2 25 Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. : Askerimizin attığı mermiyi de Gemimizin yaktığı benzini de öderiz, masraf olmasın kafasıyla kurtulmadı bu topraklar fedakarlıkla kanla canla kuruldu. 24 3
  • Deniz Danimarka dan: Iran Irak Suriye yle komsu olacagima Yunanistan Bulgaristan Ermenistan la komsu olmayi tercih ederdim 5 69 Yanıtla Kaybol: İkile,git oranın vatandaşı ol... 55 4 orko: sen sus Dani-markalı 3 1
  • ROZA: CEKETİMİZİ SATARIZ 16 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu yunan durmuycak.Herkesi bize düşman etti.Hergün korkudan ayrı bir ülkeyle tatbikat yapıyor. 11 0 Yanıtla
  • Dolar : Arkadaşın doların tur atmadan 7yi çoktan geçtiğinden halen haberi yok galiba. 0 9 Yanıtla
  • su yakmıyo o gemiler : Vatandan önce keseni düşünür sahip çıkmazsan bir sahip çıkan gelir oturur topraklarına 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement