Son Dakika: TÜRŞAD Voleybol Takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov'u transfer etti - Son Dakika
Spor

Son Dakika: TÜRŞAD Voleybol Takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov'u transfer etti

Son dakika gelişmesine göre Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda yer alan Bitlis'in Adilcevaz ilçesi temsilcisi Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov ile sözleşme imzaladı.

01.09.2020 21:37  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda yer alan Bitlis'in Adilcevaz ilçesi temsilcisi Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov ile sözleşme imzaladı.

İlçeye gelen 26 yaşındaki Galimov, Adilcevaz Su Kayağı Tesisi'nde taraftarlarca coşkuyla karşılandı. Galimov, burada düzenlenen törende 1 yıllık mukaveleye imza attı.

Kulüp başkanı Kadir Köstekçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Yeni transfer Ruslan Galimov için bir araya geldiklerini anlatan Köstekçi, "Ruslan, Rusya'dan gelen bir oyuncumuz. Babası Müslüman Tatar'dır. İnşallah 1. Lig'de Ruslan ile güzel başarılar elde edeceğiz. Kendisine güveniyoruz ve eminiz. Bu sezonun Adilcevaz'da güzel başarılara vesile olacağına canı gönülden inanıyoruz. Hedefimiz Efeler Ligi. Bu seneyi de şampiyon olarak kapatmak istiyoruz. Bizden desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederim." diye konuştu.

Rus oyuncu Galimov ise coşkulu karşılama nedeniyle taraftarlara teşekkür etti.

Son Dakika: TÜRŞAD Voleybol Takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov\'u transfer etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Son Dakika: TÜRŞAD Voleybol Takımı, Rus smaçör Ruslan Galimov'u transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement