Ünlü Amerikan Dergisi Time, Öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' Seçti - Son Dakika
Güncel

Ünlü Amerikan Dergisi Time, Öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' Seçti

Time dergisi, öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' seçti. Dergi, Kaşıkçı ile birlikte baskı gören diğer gazetecileri de ödülün sahibi olarak ilan etti.

11.12.2018 16:24  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Time dergisinin sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın dünyada yılın kişisi seçildiğini duyurdu.

Dergi aynı zamanda büyük bir jest yaparak, Cemal Kaşıkçı nezdinde öldürülen ve baskı gören tüm gazetecileri de yılın kişisi seçildiğini açıkladı.

Ünlü Amerikan Dergisi Time, Öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' Seçti

İŞTE 'YILIN KİŞİSİ' SEÇİLEN DİĞER GAZETECİLER

Myanmar'da Roghinya krizini haber yapan iki Reuters muhabiri Wa Lone ve Kyaw Soe Oo, Filipinler'de Devlet Başkanı Rodrigo Duterte liderliğindeki hükümete yönelik eleştirel yayınlarıyla bilinen internet haber sitesi Rappler'in bağlı olduğu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Maria Ressa ve ABD'nin Maryland eyaletininin Annapolis kentinde yerel bir gazete olan ve saldırı sonucu 5 gazetecisini kaybeden The Capital Gazette yılın kişisi seçildi.

Ünlü Amerikan Dergisi Time, Öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı\'yı \'Yılın Kişisi\' Seçti

Son Dakika Güncel Ünlü Amerikan Dergisi Time, Öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı 'Yılın Kişisi' Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement