Son Dakika | Vali Sonel, şehit ailelerini unutmuyor - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Vali Sonel, şehit ailelerini unutmuyor

Son Dakika | Vali Sonel, şehit ailelerini unutmuyor

Son dakika haber... Ordu Valisi Tuncay Sonel, ilçe ziyaretlerinde şehit ailelerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

03.04.2021 14:58  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Tuncay Sonel, ilçe ziyaretlerinde şehit ailelerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Vali Sonel, Gölköy ve Ulubey ilçelerinde çeşitli ziyaret ederek inceleme ve temaslarda bulundu. Gölköy ilçesinde Kaymakamlık, Gölköy Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, çiftçi ve esnafla bir araya geldi. Vali Sonel, esnaf ve çiftçilerle kısa süreli sohbetlerde bulunarak, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Ulubey ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin ardından şehit ailelerini ziyaret etti. İlçeye bağlı Çukur Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Polis Memuru Erkut Tufan'ın annesi Döndü ile babası Necmettin Tufan'ı ziyaret eden Vali Sonel, şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını belirtti. Sonel, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere de sağlık, diliyorum. Allah bizlere de şehitlik mertebesi nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun destekleri kahraman güvenlik güçlerimizin teröristle mücadelede başarılı operasyonları ile terör örgütüne ağır darbe vuruluyor. Şu an kalan teröristler de kaçacak yer arıyorlar. Hakkınız ödenmez. Hepimiz sizlerin yanınızdayız. Başımızın tacısınız" diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel daha sonra 28 Aralık 1989 tarihinde Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şehit olan Jandarma Komando Er Serdal Duman'ın ailesini ziyaret etti. Şehit annesi Emine ve babası İhsan Duman'ın hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, şehit ailelerinin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. "Başımızın tacısınız, Allah sizlerden razı olsun. Rabb'im sizleri evladınızla cennetinde buluştursun" diyen Vali Sonel, şehit ailesiyle bir süre sohbet ederek, ilçe ziyaretlerini sonlandırdı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Vali Sonel, şehit ailelerini unutmuyor - Son Dakika

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement