Yolun karşısına geçmek isteyen genç, çok sayıda aracın çarpması sonucu tanınmayacak hale geldi - Son Dakika
3.Sayfa

Yolun karşısına geçmek isteyen genç, çok sayıda aracın çarpması sonucu tanınmayacak hale geldi

Adana'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 30'lu yaşlarda kimliği belirsiz bir erkek, çok sayıda aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Cansız beden ise feci kaza sonrası tanınmayacak hale geldi.

21.10.2020 23:08  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, saat 20.30 sıralarında, merkez Sarıçam ilçesi Tarsus- Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu Suluca Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalıştığı iddia edilen kimliği belirsiz 30'lu yaşlardaki erkek, sürücüsü ve türü bilinmeyen birçok aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

CANSIZ BEDEN TANINMAYACAK HALE GELDİ

Yerdeki cansız bedeni görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekibi, kazaya yol açan araçların tespiti için çalışma başlattı. Kaza yerindeki incelemenin ardından kimliği belirsiz cansız beden, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Tanınmayacak halde olduğu öğrenilen cansız bedenin kime ait olduğu, yapılacak DNA testinin ardından belli olacak.

Yolun karşısına geçmek isteyen genç, çok sayıda aracın çarpması sonucu tanınmayacak hale geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yolun karşısına geçmek isteyen genç, çok sayıda aracın çarpması sonucu tanınmayacak hale geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kemal çelebi: her tarafımızdan cehalet fışkırıyor adeta.. ölene Allah tan rahmet diliyorum.. kalanlaraysa lutfen yaya geçitleri ve ust geçitleri kullanın.. bukadar ucuz ölmeyin.. yaşayan her birey bu ulkenin bir değeridir. 0 0 Yanıtla

Advertisement