Son Mecliste Öğrenci Yurduna Yer Tahsis Ettiler - Son Dakika
Güncel

Son Mecliste Öğrenci Yurduna Yer Tahsis Ettiler

Son Mecliste Öğrenci Yurduna Yer Tahsis Ettiler

Ödemiş Belediye Meclisi'nin 2014-2019 dönemindeki son meclis toplantısı gerçekleştirilirken, son meclis toplantısında, ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilmesi planlanan öğrenci yurdu için yer tahsisi yapıldı.

05.03.2019 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediye Meclisi'nin 2014-2019 dönemindeki son meclis toplantısı gerçekleştirilirken, son meclis toplantısında, ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilmesi planlanan öğrenci yurdu için yer tahsisi yapıldı.

Nisan ayında yeni başkanı ve çoğunluğu değişmiş üyeleriyle toplanacak Ödemiş Belediye Meclisi, 2014-2019 döneminin son toplantısını yaptı. Toplantıda ilk olarak Üç Eylül Mahallesi'nde kız ve erkek öğrenci yurtlarının inşası için yer tahsisi konusunda geçen ay imar ve hukuk ortak komisyonuna sevk edilen gündem maddesi görüşüldü. İmar ve hukuk ortak komisyonunun Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yurt yapımı için yer tahsisi yönündeki oy birliği ile aldığı karar Ödemiş Belediye Meclisi'nden de oy birliği ile geçti.

25 yıl içerisinde bina yapılması şartıyla yer tahsisi kararı aldıklarını hatırlatan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yurt yapımı için yeni dönemde hazırlanacak protokolde bu şartın mutlaka yer alması gerektiğini vurguladı. Badem, "İlçemizde öğrenci yurdunu karşılayacak araziyi 25 yıl içerisinde bina yapılması şartıyla bakanlığımıza tahsis ettik" dedi.

Bademli Barajı'nda ücret tarifesi belirlendi

İZSU'nun Üçkonak'ta tesis kurmak üzere yer tahsisi talebi de oy birliği ile meclisten geçti. İşletmesi belediye tarafından yapılan Bademli Barajı'ndaki sulama ücret tarifesi de Devlet Su İşleri'nin belirlediği taban tarifeye uyumlu şekilde kabul edildi.

Günlüce ve Bıçakçı'nın Ovacık Yaylası'nda içkili yer bölgesi belirlenmesi talebi konusu da son meclis toplantısında görüşüldü. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan gelen güvenlikle ilgili görüş doğrultusunda Bıçakçı Ovacık Yaylası'ndaki bir işletme için gelen içkili yer bölgesine dahil edilme talebi reddedilirken Günlüce'de rahvan at yarışlarının yapıldığı belediyeye ait tesis içkili yer bölgesine oybirliği ile dahil edildi.

Belediye'ye ait Kadınlar Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi ile Kadın Yaşam Merkezi'ndeki; fitness, havuz, sauna ücret tarifesi de gelecek ay ki meclis toplantısında görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na oy birliği ile sevk edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son Mecliste Öğrenci Yurduna Yer Tahsis Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement