Son Model Araçlar Öğrencilerle Buluşturuldu - Son Dakika
Teknoloji

Son Model Araçlar Öğrencilerle Buluşturuldu

Bursa'da, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından birçok firmaya ait araçların öğrencilere tanıtılması amacıyla etkinlik yapıldı.

25.04.2019 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından birçok firmaya ait araçların öğrencilere tanıtılması amacıyla etkinlik yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Otoshow" etkinliği kapsamında, lisenin bahçesinde sergilenen araçlar öğrenciler tarafından ilgiyle incelendi.

Okul Müdürü Muzaffer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun 1989 yılında açıldığını söyledi.

Amaçlarının öğrencilerde heyecan yaratmak olduğunu aktaran Yılmaz, "Motorlu Araçlar Teknolojisi dahil 6 alanımız var. Amacımız son model araçları teknolojik donanımlarıyla birlikte getirerek öğrencilere tanıtmak, öğrencilerin özellikle hibrit araçlar konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak." dedi.

Yılmaz, öğrencilerin yeni teknolojiler hakkında bilgi sahibi olmalarını istediklerini belirterek, "Geçen yıl da düzenlemiştik ama bu kadar kapsamlı değildi. Bu yıl daha geniş kapsamlı organizasyona imza atmaya gayret gösterdik. İnşallah bu gibi etkinlikler bundan sonra da devam edecek. Bugün 9 firmadan araçlar burada. Okul ve sektör iş birliği çok önemli. Biz okul olarak bunu sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Öğrencilerden Mert Çıvan da etkinlik sayesinde yeni nesil araçları tanıdıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Son Model Araçlar Öğrencilerle Buluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement