Son Portre Filmi - Son Dakika
Sinema

Son Portre Filmi

Son Portre Filmi

Son Portre filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Son Portre filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

25.07.2017 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Alberto Giacometti, Paris’te eski dostu Amerikalı yazar James Lord’a rastlar ve çok enteresan bir yüzü olduğu için bir portresini çizmek için ısrar eder. Kendi stüdyosunda yapacağı tablo, sonuçta yalnızca birkaç gününü alacaktır. Teklif karşısında Lord’un gururu okşanır ancak günler haftalara, haftalar aylara eklenip de portrenin bitişine dair tünelin ucunda bir ışık görünmediğinde Lord, bu kararsız dahi tarafından tüm yaşamına el konulduğunu fark eder. Keyif ve hayal kırıklığı arasında gidip gelen Lord, en sonunda Giacometti’nin kaotik aklının matematiğini çözümler ve bizler de onlarla birlikte bir dahinin başyapıtlarından birinin tamamlanışına şahit oluruz.

Yönetmen: Stanley Tucci

Senaryo: Stanley Tucci

Oyuncular: Armie Hammer, Geoffrey Rush, Clémence Poésy, Tony Shalhoub, James Faulkner, Sylvie Testud, Kerry Shale, Philippe Spall, Attila G. Kerekes, Martyn Mayger, Dolly Jagdeo, Laura Bernardeschi, Gaspard Caens, Begona F. Martin, Monica Lovari, Takatsuna Mukai, Maria Teresa Capasso, Laetitia Cazaux

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Final Portrait

Yapımcı Firma: Olive Bridge Productions

Yapım Ülkesi: İngiltere, Fransa

Orijinal Dili: İngilizce, Fransızca, İtalyanca

Filmin Süresi: 90 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 18.08.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Son Portre Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement