Son Saniyede Galibiyet Geldi - Son Dakika
Spor

Son Saniyede Galibiyet Geldi

Son Saniyede Galibiyet Geldi

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nın ikinci gününde Atatürk Spor Salonu’nda müthiş mücadelenin yaşandığı karşılaşmadan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, Artvin Belediyesi karşısında sahadan 85-84 galip ayrıldı.

25.09.2018 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası'nın ikinci gününde Atatürk Spor Salonu'nda müthiş mücadelenin yaşandığı karşılaşmadan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, Artvin Belediyesi karşısında sahadan 85-84 galip ayrıldı. Kupada ikide iki ile yoluna başarılı bir şekilde devam eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı'nda Neal 35 sayı, 5 ribaund, 8 asistle, Erkan Yılmaz 14 sayı, 10 ribaund, 2 asistle ve Lee Jr 14 sayı, 11 ribaundla galibiyette etkili rol oynadı. Yoluna kayıpsız devam eden Yeşil-Beyazlıların gruptaki son rakibi ise Ankara DSİ.

3 periyot beraberlikle sonuçlandı

İlk periyoda Lee Jr, Sercan Engin, Neal, Erkan Yılmaz ve Alican Güney beşiyle başlayan Yeşil-Beyazlılar, Lee Jr etkili ribaundları ile rakibine pota altında geçit vermezken, Artvin Belediyesi kısa sürede dengeyi sağlayarak ilk çeyrekte 21-21 beraberliği yakalamayı başardı. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci çeyrekte rakibin dış atışlarına pota altında bulduğu sayılarla cevap veren Yeşil-Beyazlılar bu periyotta da dengeyi bozamadı. Takımlar soyunma odalarına 36-36 beraberlikle gitti. Üstünlüğün sürekli el değiştirmeye devam ettiği üçüncü çeyrek sonunda da eşitlik bozulmadı ve 59-59 ile geçildi. Rakip Artvin Belediyesi son çeyreğe boyalı alanı iyi kullanarak arka arkaya basketlerle başlasa da Yeşil-Beyazlılar Neal ve Lee Jr ikilisiyle yanıt vermekte gecikmedi. Son dakikalarda heyecanın ve mücadelenin doruk noktaya çıktığı karşılaşmanın sonunda kazanılan serbest atışları sayıya çevirerek öne geçen Yeşil-Beyazlılar beraberlik serisini bozarak sahadan 85-84 galibiyetle ayrıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Son Saniyede Galibiyet Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement