Son teknolojik gelişmelerin konuşulduğu IT forum 2020 sona erdi. - Son Dakika
Güncel

Son teknolojik gelişmelerin konuşulduğu IT forum 2020 sona erdi.

Son teknolojik gelişmelerin konuşulduğu IT forum 2020 sona erdi.

EFF organizasyon'un bu yıl ikincisini düzenlediği It Forum CxO Mart 2020'de birçok önemli katılımcı konuşma yaptı ve bunların arasında Haberler.com genel yayın yönetmeni Bedia Teymur'un dijital dünya hakkında yaptığı konuşma büyük beğeni topladı.

06.03.2020 15:43  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok yerli ve yabancı sponsor firma ve kurumun desteklediği etkinlikte Teknoloji Sağlayıcı firmalar, Son Kullanıcı firmalar, Operatörler, Bankalar, Sigorta Şirketleri, Perakende, Enerji, Sağlık, Eğitim, Medya Temsilcileri yer aldı.

DİJİTAL DEĞİŞİM HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

İngiltere, İrlanda, Fransa gibi ülkelerden gelen katılımcılarla birlikte Dijital Dönüşüm, Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri ve Raporlama, Siber Güvenlik, Akıllı Şehirler ve KVVK gibi çok sayıda konu ele alınmıştır. Haberler.com internet sitesinin genel yayın yönetmeni Bedia Teymur'un da katıldığı etkinlikte, Teymur, haberciliğin dijitalleşmesi hakkında önemli bilgiler verdi.

Gün boyu devam eden sunumlar ve panellerin yanında, sergi alanında yeni ürün ve hizmetler tanıtıldı.

Son Dakika Güncel Son teknolojik gelişmelerin konuşulduğu IT forum 2020 sona erdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement