Sonbahar Dekorasyon Fikirleri - Son Dakika
Dekorasyon

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Mevsim değişiklikleri fiziksel olarak bizleri etkilediği gibi ev dekorasyonlarını da etkiliyor. Sonbahar mevsiminin renkleri açısından doğrudan evlerimize bir etkisi olmasa da, genel olarak mevsim esintilerini evlerimizde hissederiz.

18.09.2018 10:21  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu durumda kışın sıcak renkleriyle evinizi sonbahara hazırlamaya ne dersiniz? Size vereceğimiz fikirler ile evinizi sonbahara hazırlayın. İşte sonbahar dekorasyon fikirleri...

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Evinizde sonbahar renklerine yer açın

Sonbahar geldi diye evinizde büyük değişiklikler yapmak zorunda değilsiniz. Yapacağınız küçük ayrıntılar ve dokunuşlar ile evinizde sıcak tonlu, renkli bir alan yaratabilirsiniz. Örneğin; turuncu, koyu gri, kahverengi, sarı ve kırmızı gibi mevsime özgü renklere daha fazla yer verebilirsiniz. Koltuklarınızın rengini değiştirmek yerine üzerine bu tonlarda renkli battaniyeler atabilir, yastık kılıflarınızı bu renkleri kullanarak bile evinizde çok daha sıcak bir hava yaratabilirsiniz.

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Kışın habercisi olan mumları dekoratif olarak kullanın

Son zamanlarda ev dekorasyonlarında en çok kullanılan aksesuarların başında gelen mumlar, sonbahar için vazgeçilmez dekoratif üründür. Çeşitli renklerde ve kokularda üretilen mumları tüm oda dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Soğuk kış geceleri için evinizde şömine yerine mum kullanarak, yaşam alanlarınızı çok daha romantik ve sıcak bir ortama dönüştürebilirsiniz. Özellikle mumları, sonbahar dekorasyonu içerisinde daha çok turuncu renklerdeki yaprakların kokusunda veya yağmur yağdıktan sonraki toprak kokusu gibi çeşitlerde satın alabilirsiniz. Sokaktan toplayabileceğiniz sonbahar yaprakları ile bu mumları benzer renk tonlarındaki dekoratif aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz.

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Çiçeklerinizin yerini sonbahar yaprakları alsın

Kuru dallar ve yaprak ile mevsime uygun dekoratif tasarımlar yaratabilirsiniz. Topladığınız kuru ve taze çiçekleri, kozalakları ve kurumuş dalları bir araya toplayarak, biraz da yeşillik ekleyerek, bir vazoda toplayabilirsiniz. Tasarladığınız bu vazoyu yemek masanızın veya şöminenizin üstünde kullanabilirsiniz. Aynı malzemeler ile birçok çeşitte dekoratif süsler hazırlayabilirsiniz.

Sonbahar Dekorasyon Fikirleri

Kendinize bir sonbahar köşesi yaratın

Yağmurlu bir sonbahar günü kitabınızı ve kahvenizi alıp keyifli bir köşede oturmak istemez misiniz? Evinizin bir köşesine, kendinize özel bir sonbahar köşesi hazırlayın. Şık bir okuma lambası, ayaklarınızı uzatacağınız rahat bir sıcak tonlu koltuk ve sıcacık renkleriyle içinizi ısıtacak bir battaniye ile köşenizi yaratmış olursunuz. İşte bu kadar basit...

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Dekorasyon Sonbahar Dekorasyon Fikirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement