Sonbaharın Romantizmini Yakalayın - Son Dakika
Güncel

Sonbaharın Romantizmini Yakalayın

Sonbaharın Romantizmini Yakalayın

Juicy Couture 2012-2013 Koleksiyonu sonbaharın romantizmini yaşatıyor.

07.09.2012 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juicy Couture, 2012 sonbahar koleksiyonunda yaş klişelerini ortadan kaldırırken farklı tarzlara hitap eden giyim, ayakkabı ve çanta modelleriyle beraber yeni sezona özgün bir yaklaşım sunuyor.

Los Angeles'ın ünlü markası Juicy Couture'ün " L.A Loves London " adlı 2012 sonbahar koleksiyonu kadının hayallerini ve renkli kişiliğini ortaya çıkaran konseptiyle de dikkat çekiyor. Sonbahar koleksiyonunda yer alan kazayağı, şal ve ekose desenli detaylar markanın seksi ve ultra feminen yönünü temsil ediyor. Yeni konseptin içeriğine hayat veren İngiliz stilinin cool ve özgün tarzının hakimiyetinin hissedildiği ipek baskılı pijama pantalonlar ise farklılık yaratıyor. 2012 sonbahar koleksiyonunun vazgeçilmez parçaları olan monogram deri çantalar ve büyük boy portföyler ise göz alıcı tonlarıyla da aksesuar tutkunu kadınları baştan çıkartıyor.

Sezonun en trendy renkleri olarak gösterilen koyu kırmızı, mavi ve karamel tonlarıyla kullanılan renk blokları metropol kadınını hayat dolu karakterine hitap ediyor. Hayvan desenleri ve kürk detayların sıklıkla görüldüğü yepyeni koleksiyon, parlak renklerin farklı materyallerle buluştuğu keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Yeni koleksiyona ait vücudun şeklini alan bordo, siyah ve gri denimlerle kombinlenen romantik pastel renkli oversized ceketler de sezonsuz ve yaşsız bir stil ortaya çıkartıyor. Baş döndürücü sonbahar 2012 koleksiyonu kadının seksapelitesini öne çıkarırken çarpıcı renkleriyle de modaya yeni bir boyut kazandırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sonbaharın Romantizmini Yakalayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement