Song To Song Filmi - Son Dakika
Sinema

Song To Song Filmi

Song To Song Filmi

Song to Song filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Song to Song filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.09.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yıldızlar geçidi olan i Badlands ve The Thin Red Line gibi unutulmaz lere imza atan Amerikalı cı Terrence Malick'in yazıp yönetti.

Teksas'ın Austin şehrinde düzenlenen bir müzik festivalinin içerisinde yaşanan deneysel bir aşk hikayesi ele alınıyor. Dünya çapında 100'den fazla müzik grubunun katılım sağladığı bu festival süresince şehirde eşi görülmemiş bir coşku yaşanmaktadır. Bu esnada meydana gelen iki aşk üçgenine odaklanan yapıt, karakterlerin takıntı ve ihanetler çerçevesinde gelişen hikayelerini ele alıyor.

Yönetmen: Terrence Malick

Senaryo: Terrence Malick

Oyuncular: Ryan Gosling, Natalie Portman, Michael Fassbender, Christian Bale, Cate Blanchett, Val Kilmer, Benicio Del Toro, Haley Bennett, Rooney Mara, Boyd Holbrook , Trevante Rhodes , Holly Hunter, Bérénice Marlohe, Clifton Collins Jr., Callie Hernandez, Tom Sturridge, Dora Madison, Angela Bettis, Iggy Pop, Heather Kafka, Linda Emond, Natalie Makenna, Florence Welch, Patti Smith, Olivia Grace Applegate, Johnny Walter, John Lydon, Arcade Fire, Savannah Welch, Oryan West, Nina Varano, Chase Joliet, Peggy Schott, Camille Natta, Batan Silva, Richard Dillard , Gareth Maguire, Iron & Wine, Brady Coleman

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Song to Song

Yapımcı Firma: Buckeye Pictures, FilmNation Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 145 dk.

Dağıtıcı Firma: Pinema

Vizyon Tarihi: 29.12.2017

Kaynak: InterSinema.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement