Sony'nin En Son Tasarımı Xperia Xa2 Plus Orta Sınıfta Ses Getirecek - Son Dakika
Ekonomi

Sony'nin En Son Tasarımı Xperia Xa2 Plus Orta Sınıfta Ses Getirecek

Sony\'nin En Son Tasarımı Xperia Xa2 Plus Orta Sınıfta Ses Getirecek

Sony Xperia XA2 Modelini Piyasaya Sürdü, Şirket Orta Sınıf Telefonlarda Liderliğe Oynamak İstiyor.

13.07.2018 03:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Xperia XA2 Modelini Piyasaya Sürdü, Şirket Orta Sınıf Telefonlarda Liderliğe Oynamak İstiyor.

Sony'nin En Son Tasarımı Xperia XA2 Plus Orta Sınıfta Ses Getirdi. Sony, yüksek kaliteli telefonların pazarını ele geçiremese de, orta sınıfı yönetebilir veya ciddi şekilde adından söz ettirebilir.

Sony'nin en son amiral gemisi yüksek kaliteli Xperia XZ2 Compact ile karışık bir ürün yelpazesine sahip olduğunu kanıtladı. Yinede rekabet üst düzeyde olduğu amiral gemileri arasında şansı pek fazla olmayabilir ancak; daha uygun fiyatlı orta sınıf akıllı telefon pazarında şirketin ürünlerinin daha fazla şansı olabilir.

Sony Xperia XA2 Plus'ı piyasaya sürerek şirketin en son tasarım dilini (ve daha önemlisi, özellikleri) orta menzile taşıyor.

Mevcut XA2 telefonlarında 6 inç, 18: 9 oranındaki "Full HD +" ekranı ve Sony'nin Yüksek Çözünürlüklü Ses teknolojisinin ilk fiyatlı bir cep telefonunda ilk kullanımı ile üretiliyor.Teorik olarak, sıkıştırılmış melodilerin veya Bluetooth müzik akışının kalitesini iyileştirmek için ileri teknoloji donanımlara ateş açmanız gerekmeyecek.

2018 yılı başlarında üretilen XA2 fena değil ancak PLUS paketi ile daha iyi hale getirilmiş.

Xperia XA2 Plus, oldukça hızlı bir Snapdragon 630 işlemci, 4GB veya 6GB RAM, 32GB ila 64GB depolama alanı, 23 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel geniş açılı bir kamera içinde 3,580 mAh'lik bir batarya ile geliyor.

Sony XA2 Plus'ı ağustos ayında satmaya başlayacak. Satışları orta sınıf akıllı telefon kullanıcılarının mevcutlardan memnun olmadığına ve daha ucuz fiyatlı Android telefon tercih edip etmemelerine bağlı.

Sony

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Sony'nin En Son Tasarımı Xperia Xa2 Plus Orta Sınıfta Ses Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement