Sony Şahane Cuma'ya Hazır Peki ya Siz? - Son Dakika
Ekonomi

Sony Şahane Cuma'ya Hazır Peki ya Siz?

Sony Şahane Cuma\'ya Hazır Peki ya Siz?

Sony Şahane Cuma'ya hazır Peki ya siz? Sony, 23 Kasım'daki indirimli alışveriş günü Şahane Cuma için hazır. Sony'nin pek çok ürünü bu cumaya özel olarak %50'ye varan indirimlerle yetkili mağazalarda satışa sunuluyor.

24.11.2018 03:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Şahane Cuma'ya hazır Peki ya siz?

Sony, 23 Kasım'daki indirimli alışveriş günü Şahane Cuma için hazır. Sony'nin pek çok ürünü bu cumaya özel olarak %50'ye varan indirimlerle yetkili mağazalarda satışa sunuluyor.

%50'ye varan indirimle Sony HDR-AS50 Action Cam

Sağlam ve kompakt bir tasarım olan HDR-AS50 Action Cam, sade tarzıyla kullanıcıyı her gün video çekmeye teşvik ederken SteadyShot, 4K Zaman Atlamalı Çekim ve diğer gelişmiş özellikler, video çekmeyi eğlenceli ve kolay hale getiriyor. Bileğinize takabileceğiniz Canlı Önizlemeli Uzaktan Kumanda ise tüm yönlendirmelerinizi kolaylıkla kontrol etmenizi sağlıyor.

%40'a varan indirimle Sony HT-SF201 Soundbar Ev Sinema Sistemi

Sony'nin mükemmel ses teknolojisine sahip HT-SF201 Subwoofer Soundbar Ev Sinema Sistemi, eşsiz ses dağılımı kadar minimal tasarımıyla da dikkat çekiyor. Evde vakit geçirmeyi sevenleri memnun edecek bu ev sinema sistemi 80W ses çıkış gücüne sahip.

%40'a varan indirimle Sony Bravia XF70 4K Ultra HD HDR Smart TV

Görüntü yükseltme özelliği ve YouTube'a doğrudan kolay erişim sunan bu 4K HDR TV'de sahnelerin keyfini güzel ayrıntılarla çıkarabilirsiniz. 4K X-Reality PRO ile, dikkat çeken netlik için her görüntü gerçek 4K kalitesine yakın bir görüntüye yükseltiyor. XF70 filmlerin ve oyunların heyecanını 4K HDR olarak çok yükseklerde yaşatıyor.

%40'a varan indirimle Sony MDR-XB510AS EXTRA BASS™ Kulak İçi Spor Kulaklığı

Sportif kişiler için güzel bir seçenek olan MDR-XB510AS, EXTRA BASS™ özelliği spor motivasyonunu artırıyor. Hangi antrenman olursa olsun elinizden gelenin en iyisini yapmanızı sağlayacak güçlü ritimler için düşük frekansları güçlendiriyor. Su sıçramasına dayanıklı tasarımı sayesinde de her türlü hava koşulunda açık havada spor yapmanızı kolaylaştırıyor.

%40'a varan indirimle Sony WF-SP700N Spor için Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık

Tamamen kablosuz WF-SP700N kulaklıkla ister yürüyüp koşun ister tırmanın tüm egzersizleri kablo derdi yaşamadan rahatlıkla yapabileceksiniz. Gürültü Engelleme teknolojisi odaklanmanız için dikkat dağıtıcı unsurları engelliyor. Ortam Sesi Modu ise müziğin keyfini çıkarırken çevrenizdeki sesleri duymanıza olanak tanıyor. Siyah, beyaz, pembe ve sarı olmak üzere dört renk alternatifiyle sunuluyor.

%30'a varan indirimle Sony Bravia XF90 4K Ultra HD HDR Smart Android TV

XF90, Sony'nin en yeni işlemci ve görüntü kalitesi teknolojilerini 4K HDR TV eğlencesi için bir araya getiriyor. 4K HDR İşlemci X1™ Extreme çözümü, oldukça detaylı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme özelliği sunuyor. X-tended Dynamic Range™ PRO ile donatılmış bu 4K HDR TV, karanlık sahnelerin daha karanlık ve aydınlık sahnelerin daha aydınlık olmasını sağlıyor.

Sony Şahane Cuma İndirimleri

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Sony Şahane Cuma'ya Hazır Peki ya Siz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement