Sony, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'tan Sonra Daha Güçlü Bir Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Sony, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'tan Sonra Daha Güçlü Bir Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor

Sony, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus\'tan Sonra Daha Güçlü Bir Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor

Söylentilere göre Sony, bu yıl içerisinde Xperia 10 Ultra isimli yeni bir akıllı telefon tanıtacak.

21.03.2019 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Xperia 10 ve Xperia 10 Plus, bir süre önce duyuruldu fakat görünüşe göre Sony orta segment için yeni bir ürün hazırlığında.

Doğrulanmamış bir habere göre şirket, bu yılın sonuna doğru Xperia 10 Ultra isimli yeni bir ürün tanıtacak. İsminden de anlaşılacağı gibi bu ürün diğer cihazlara göre daha büyük ve daha güçlü olacak.

Sony, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'tan Sonra Daha Güçlü Bir Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor

Bildiğiniz gibi Xperia 10 Plus, 6,5 inç büyüklüğünde ekrana sahip. Fakat Xperia 10 Ultra, 7 inç büyüklüğünde devasa bir ekrana sahip olabilir. İlk bakışta bu boyut göze oldukça büyük görünse de bu, telefonun rahat bir kullanımı olmayacağı anlamına gelmiyor. Sony'nin son çıkan Xperia akıllı telefonları gibi Xperia 10 Ultra da 21: 9 en boy oranında uzun bir ekrana sahip olacak.

Telefonun görünümünü bir kenara bırakırsak akla telefonun işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 710'u içerip içermeyeceği geliyor. Fakat şu an için bunu söylemek için erken. Telefon, 6 GB RAM ve 128 GB hafıza ile gelebilir. Kullanılacak kameralar da yine diğerler cihazlarda kullanılanlar ile aynı olacaktır.

Şu an için maalesef herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Ama Sony, diğer üreticilere göre genelde daha geniş bir fiyat aralığı sunuyor. Dolayısıyla ürünün 700 dolar ile 750 dolar arasında bir fiyattan piyasaya sürüleceği söylenebilir.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Sony, Xperia 10 ve Xperia 10 Plus'tan Sonra Daha Güçlü Bir Telefon Tanıtmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement