Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor

Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor

Yozfat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde bulunan Çadırözü Yaylası içme suyuna kavuşuyor.

18.12.2020 13:07  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozfat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde bulunan Çadırözü Yaylası içme suyuna kavuşuyor.

Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, yaptığı açıklamada, beldede hayvancılık yapan vatandaşların yaz mevsiminde çıktıkları yaylada su sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Mertoğlu, belediye imkanlarıyla getirilen suyun, yaylacıların çok önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirterek, "Yaz mevsimini burada geçiren vatandaşlarımız hayvanlarını sulamada ve kendi içme suyu ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı yaşıyorlardı. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için başlattığımız su arama çalışmalarımızdan olumlu sonuç aldık. Suyu yaylaya getirmek için hem personelimiz, hem de yaylacı vatandaşlarımızın yardımıyla çalışmalara başladık." dedi.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen özverili çalışan tüm personel ve destek olan vatandaşlara teşekkür eden Mertoğlu, getirilen suyun hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun Çadırözü Yaylası suya kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement