Sorgun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Sorgun\'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Yozgat’ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek seçim ve seçim güvenliği toplantısı yaptı.

12.02.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek seçim ve seçim güvenliği toplantısı yaptı.

Sorgun Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Özgür İpek, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney, İlçe Seçim Müdürü Şaban Şimşek, siyası parti başkan ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkındaki kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümleri gözden geçirildiğini belirterek, "Katılımcılar arasında, seçim süreci ve propaganda faaliyetlerinin karşılıklı anlayış, hoşgörü ve yardımlaşma ortamı içinde yapılmasını bekliyoruz. İlan ve reklam malzemelerinin sadece parti binaları, seçim büroları ve bunların 20 metre çevresine kadar asılması, miting zamanlarında miting alanlarına asılması gerekiyor. Sandık başında görev alacak parti üyesi olanların telefonlarının ilçe Seçim Kuruluna bildirilmesi ve gerekli tebliğlerin görev alacaklara tebliğ yapılması geriyor. Araçlarla yapılacak sesli propagandalarla ilgili olarak ses yayınının saat: 10.00 ile 16.00 arasında yapılacaktır" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement