Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi AYT ve TYT sınavlarına hazırlık kampı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi AYT ve TYT sınavlarına hazırlık kampı düzenledi

Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi AYT ve TYT sınavlarına hazırlık kampı düzenledi

Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi, AYT ve TYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kamp düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, öğrencilerin tam katılımıyla gerçekleşen kampın sınav başarı oranını artıracağını belirtti. Kamp süresince bakanlığın yardımcı kaynak kitaplarından konu tekrarı ve soru çözümleri yapılacak, ayrıca deneme kampı da düzenlenecek. Emeği geçenlere teşekkür edildi.

11.05.2023 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi tarafından AYT ve TYT sınava hazırlanan öğrencilere kamp düzenledi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, AA muhabirine, 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen hazırlık kampına tüm öğrencilerin katılım sağlamasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Devamsızlık muafiyetine rağmen öğrencilerin eksiksiz olarak kampa katılmalarının sınavlardaki başarı oranını artıracağını ifade eden Öcal, "Hazırlık kampımız 3 hafta sürecek. Bu dönemde bakanlığımızın gönderdiği yardımcı kaynak kitaplardan konu tekrarı ve soru çözümleri yapılacak. 22 Mayıs'tan itibaren de hafta içi her gün deneme kampı başlayacak. Bu kampımızda 3 hafta sürecektir. Bu kampların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi AYT ve TYT sınavlarına hazırlık kampı düzenledi - Son Dakika


Advertisement