Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel Vatandaşları Bilgilendirdi - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel Vatandaşları Bilgilendirdi

Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel Vatandaşları Bilgilendirdi

İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD)’nin davetlisi olarak ilçede bir konferans veren Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel, yıllık izinlerin kullandırılması veya kullanılmaması, yıpranma, işsizlik sigortası, Genel Sağlık Sigortası (GSS) gibi konularda katılımcılara önemli bilgiler paylaştı.

27.02.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD)'nin davetlisi olarak ilçede bir konferans veren Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel, yıllık izinlerin kullandırılması veya kullanılmaması, yıpranma, işsizlik sigortası, Genel Sağlık Sigortası (GSS) gibi konularda katılımcılara önemli bilgiler paylaştı.

İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD), ilçede 'Her Yönüyle SGK' konferansını Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel de konferansa konuşmacı olarak katıldı. Tezel, kıdem tazminatı, işsizlik sigortası, yıllık izinler gibi konularda önemli bilgiler paylaştı. Konferansa katılanlarda, Tezel'e merak ettiklerini sordu. Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel, gelen soruları da yanıtlayarak katılımcıların aklındaki soru işaretlerini giderdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Tezel Vatandaşları Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet çeken: 1987 işe giriş 1969 doğumluyum 8500 iş gunun var 0 0 Yanıtla

Advertisement