Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi Düzenleniyor

Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi (KİTUP) kapsamında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 9-13 Şubat tarihleri arasında “Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi” düzenlenecek.

06.02.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi (KİTUP) kapsamında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 9-13 Şubat tarihleri arasında "Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi" düzenlenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye tarafından finanse edilen, sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yürütülen "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi" kapsamında gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi'nde 13 üniversiteden öğrencilerin bir araya geleceği belirtildi. Açıklamada, "Öğrenciler atölyede medya yoluyla sosyal güvenlik bilincini yerleştirmek ve kayıt dışı istihdamı önlemek amacıyla yürütülecek mücadele için strateji ve materyaller geliştirecek. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sosyal Güvenlik Medya Atölyesi'ne Akdeniz, Atatürk, Anadolu, Ankara, Başkent, Erciyes, Fırat, Gazi, Gaziantep Kastamonu, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İzmir Ekonomi üniversitelerinden 60 öğrenci katılacak. Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'ndeki İletişim Fakültesi Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi'nde 9 Şubat Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak atölyenin açılış oturumuna Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan da katılarak, öğrencilere hitaben bir konuşma yapacaktır" denildi. Atölyenin çalışmaları boyunca Gazi Üniversitesi İİBF'den Prof. Dr. Cem Kılıç, Ankara Üniversitesi SBF'den Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir'in yanı sıra CNN Türk'ten Cem Seymen ve Öykü Dilogue İnternational Reklam Ajansı Başkanı Necati Özkan'ın seminer vereceği belirtilerek, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim elemanlarının da reklam, film, gazetecilik, radyo ve fotoğraf atölyelerinde öğrencilerle uygulamalı çalışmalar yürüteceği ifade edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sosyal Güvenlik ve Medya Atölyesi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement