Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı'nı hiç böyle görmediniz - Son Dakika
Güncel

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı'nı hiç böyle görmediniz

İstanbul'da önceki gün başlayan yoğun kar yağışı tüm kenti felç etti. Kara ve hava yolu ulaşımı adeta durma noktasına gelirken, İstanbul Havalimanı'nda gün boyu uçuş yapılmadı. CHP Milletvekili Ali Öztünç'un paylaşımı ise sosyal medyada çok konuşuldu. Öztunç'un paylaştığı görüntülerde, havalimanındaki insanların yerlerde ve bagaj bantlarında uyuduğu görüldü.

26.01.2022 09:25  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megakent İstanbul'u esir alan kar yağışı, hayatın birçok noktasını olumsuz etkiledi. Karadeniz ve Balkanlar üzerinden gelen yoğun kar yağışı, kısa sürede tüm kenti esir alırken, adeta hayat da felç oldu. Başta TEM, D100 gibi anayollar kapanırken, hava ulaşımı da durdu.

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı'nı hiç böyle görmediniz

Özellikle İstanbul Havalimanı çevresinde çok daha yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle saatlerce uçuş yapılamadı. Uçuşları iptal edilen yüzlerce insan havalimanında mahsur kalırken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise çok sayıda yorum aldı.

GÖRÜNTÜLERİ CHP'Lİ ÖZTUNÇ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un Twitter'dan yaptığı paylaşım da sosyal medyada çok konuşuldu. Görüntülerde, havalimanı içerisinde mahsur kalan onlarca insanın yerlerde ve bagaj bantlarında uyuduğu görüldü.

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı'nı hiç böyle görmediniz

Öte yandan dün de havalimanından gelen bazı görüntülerde mahsur kalan vatandaşların "Otel istiyoruz" diyerek protesto yaptığı görülmüştü.

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı\'nı hiç böyle görmediniz

Son Dakika Güncel Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! İstanbul Havalimanı'nı hiç böyle görmediniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement