Fenomen Şeyma Subaşı'nın Bu Kez de Ayakları Sosyal Medyada Gündem Oldu! - Son Dakika
Magazin

Fenomen Şeyma Subaşı'nın Bu Kez de Ayakları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Acun Ilıcalı ile evliliğini bitirdikten sonra yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken Şeyma Subaşı'nın bu kez de ayakları gündem oldu. Subaşı'nın bir takipçisi fotoğrafa, "Ayaklar 45? numara" yorumunu yaptı.

17.05.2019 18:24  Güncelleme: 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her hareketiyle her paylaşımıyla olay olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bu kez de ayaklarıyla adından söz ettirdi.

"BELKİ BİLEKLERİM İNCE DİYEDİR"

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yılın son günlerinde Acun Ilıcalı ile olan evliliğini sürpriz bir şekilde bitirmişti. Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Instagram paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Subaşı, bu kez de ayaklarıyla gündeme geldi. Şeyma Subaşı'nın yayınladığı bu kareye bir takipçisi, "Ayaklar 45?" yorumunu yaptı. Sosyetik isim ise gelen yoruma, "38 numara ama neden çok büyük duruyor ben de bilmiyorum. Belki bileklerim çok ince diyedir" cevabını verdi. Subaşı bu diyalogdan sonra harekete geçti. Aynı fotoğrafını bu kez ayaklarını keserek yayınladı.

Fenomen Şeyma Subaşı'nın Bu Kez de Ayakları Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Fenomen Şeyma Subaşı\'nın Bu Kez de Ayakları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son Dakika Magazin Fenomen Şeyma Subaşı'nın Bu Kez de Ayakları Sosyal Medyada Gündem Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • İnsan: Hergun haber yapmakla prim veriyorsunuz.yeter başka sorunları var bu ulkenin 11 2 Yanıtla
  • Bilocan: Aynı inek ayağı gibi gerçi inek kadar olamasın da gıcık karı bune ya 7 1 Yanıtla
  • erdoğan yıldız: Allahım neydi günahımız sen bizi neyne sınıyorsun şeymanın ayaklarından bize ne bence bu şeymayla ilgili haberi yapan erkekse şeymaya deli gibi aşık her halde saat başı şeymanın haberi az kaldı yakında tuvalete gitti geç çıktı bahçede yalınayak yürüdü film seyrederken magnum dondurma yedi mısır patlattı köpek sevdi telefon faturası yüksek geldi bütün suç acunda şeymayı başımıxa bela etti kendiside keyif yapıyor acun şeymanın yüzünden çocukarının yanına gitmiyormuş çocuklarını evine getirtiyormuş 7 1 Yanıtla
  • Vatandas : Deli kiz turkiye seni seviyor xoxoxo 0 6 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: 41 numara en az 4 0 Yanıtla
  • Saimm: O 45 liklere kurbannn oohh 2 2 Yanıtla
  • Şeytan görsün yüzünü : Kim bu ya aman insanlar a gına geldiiiiii.... 3 0 Yanıtla
  • turk: ulan turkiyede baska haber kalmadi, her gun bu kadini haber etmeye gerek yok 3 0 Yanıtla
  • Rizeli: ankette imamoğluna sandıkta cumhura ver. 1 2 Yanıtla
  • Tan tasci: Benlede mac yapmisti seyma hemde penaltilara kaldik seyma kacirdi ben attim vede goool diye haykirdi,cok guzel anlardi iki sene onceleriydi simdi ise italyanlardan goool yiyor acunun oyuncusu fener kampanyasi yapicana seymayi juventuse satsana 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement