Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 11 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 11 Gözaltı

Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 11 Gözaltı

Adana'da sosyal medyada terör propagandası yaptığı öne sürülen 1'i kadın 1'i Seyhan Belediyesi çalışanı olduğu iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı.

18.04.2019 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sosyal medyada terör propagandası yaptığı öne sürülen 1'i kadın 1'i Seyhan Belediyesi çalışanı olduğu iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütleri DHKP-C, THKP-C, TKP/ML, TKİP, DKO/BÖG ile bağlantılı oldukları ileri sürülen 12 kişinin sosyal medyada bu örgütlerin propagandasını yaptığını ihbarını aldı. Bunun üzerine zanlıları sosyal medyadan takibe başlayan polis delilleri topladıktan sonra 17 Nisan günü operasyon için düğmeye bastı. Şafak vakti yapılan operasyonlarda 1'i kadın 11 şüpheli yakalandı. Zanlılardan A.A.'nın Seyhan Belediyesinde çalıştığı, Y.E. isimli şahsın ise Çukurova Belediyesinden emekli olduğu ileri sürüldü. Ayrıca gözaltına alınan Nezir K.'nin ise bir sür önce Suriye'ye giderek burada bölücü terör örgütü YPG saflarında savaştığı iddia edildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili 1 kişinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli olarak gözaltına alınan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Siirt'te aranan hükümlü yakalandı
    17:23 Siirt'te aranan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında 11 yıl 10 ay hapis cezası ve arama kaydı bulunan S.G. isimli hükümlü, Kurtalan ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet ekipleri, arananların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.

  • Mide Balonu Ameliyatı Sonrası Kadının Midesi Delindi
    17:17 Mide Balonu Ameliyatı Sonrası Kadının Midesi Delindi

    İstanbul'da yaşayan 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, kilo vermek için mide balonu ameliyatı oldu. Ancak kısa süre sonra midesinin delindiği ortaya çıktı. Eldenüstün, 2 ayrı mide ameliyatı geçirdi ve toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Şikayetçi olduğu doktor ise iddiaları reddetti.


Advertisement