Sosyal Medyanın Fenomen Bebeği Büyüdü - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medyanın Fenomen Bebeği Büyüdü

Sosyal medyada caps'leriyle meşhur olan Sammy Griner adlı bebek, artık büyüdü. Griner, görünüşünden neredeyse hiçbir şey kaybetmemiş.

25.05.2017 15:15  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sammy Griner adlı bebek, dünya çapında oluşturulan capslerin baş kahramanıydı. Onu, sosyal medyayı kullanan hemen hemen herkes tanıyor: Sahilde, elini yumruk yapmış ve bir zafer kazanmış edasıyla objektife bakan bebek Sammy!

ARTIK BÜYÜDÜ

2007 yılında 11 aylıkken çekilen bu fotoğrafı, onu dünya çapında ünlü yaptı. 'Başardım' ve 'zafer' capslerinin vazgeçilmezi haline gelen Sammy artık büyüdü.

FOTOĞRAF SAYESİNDE BABASININ HAYATINI KURTARMIŞ

10 yaşına gelen Sammy, hala eğlenceli ve hayat dolu bir çocuk. Annesi Laney Grinner'ın sahilde çektiği o fotoğraf, babasının hayatını da kurtarmış.


Aslında deniz kenarında kum yiyen oğlunu fotoğraflayan Laney Grinner, sosyal medyanın onu bu kadar seveceğini tahmin dahi edememiş. O dönem eşi Justin Griner bir karaciğer hastalığı geçiren kadın, fotoğrafın ünlü olmasının ardından kazandıkları telif parasıyla karaciğer naklini gerçekleştirebildiklerini söylüyor.


10 YAŞINA GELDİ

Okulda da başarılı bir öğürenci olan Sammy, 10 yaşındaki bir çocuk nasıl yaşıyorsa öyle yaşıyor ve ailesiyle mutlu bir hayatı var.


Sosyal Medyanın Fenomen Bebeği Büyüdü

Son Dakika Güncel Sosyal Medyanın Fenomen Bebeği Büyüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement