Sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza yiyen grup, eylem yaparken de kuralı hiçe saydı - Son Dakika
3.Sayfa

Sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza yiyen grup, eylem yaparken de kuralı hiçe saydı

Erzincan'da koronavirüs tedbirlerinden sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 100'e yakın yolcu ve şoföre trafik ekipleri ceza kesti. Cezayı protesto etmek isteyen grup, tepkilerini de yine sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak gösterdi.

06.04.2020 12:39  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da servislerle sabah işe giderken sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri sebebiyle 100'e yakın yolcu ve şoföre trafik ekipleri tarafından ceza kesildi. Bu duruma tepki göstermek isteyen grup, Erzincan Valiliği önünde toplanarak yine sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp eylem yaptı.

YOLCU VE ŞOFÖRLERE PARA CEZASI KESİLDİ

Erzincan kent merkezinde koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla alınan tedbirler kapsamında bugün sabah saatlerinde trafik ekiplerince araçlar üzerinde denetim yapıldı. Denetimler sırasında bazı servislerde sosyal mesafe kurallarına riayet edilmediği tespit edildi. Bunun üzerine servislerde bulunan 100'e yakın yolcuya 350 TL, araç sürücülerine ise 3 bin 500 TL para cezası kesildi.

Sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza yiyen grup, eylem yaparken de kuralı hiçe saydı

ALKIŞLI EYLEM YAPTILAR

Ceza kesilen vatandaşlar ve araç sürücüleri duruma tepki göstermek için Erzincan Valiliği önünde toplanarak alkışlı eylem yaptı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile görüşmek için eylemlerini sürdüren kalabalığa zaman zaman polis ekipleri müdahalede bulunarak kısa süreli gözaltılar yaptı.

KURALLARA UYARAK DAĞILDILAR

Daha sonra Erzincan Valisi Arslantaş, grubun yanına gelerek vatandaşlarla görüştü. Grup içerisinden seçilen bazı sözcüler Valilik Makamında Vali Ali Arslantaş ile görüşerek eylemi sonlandırdı. Kalabalık servislere sosyal mesafe kurallarına riayet ederek binip valilik önünden ayrıldı.

Sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza yiyen grup, eylem yaparken de kuralı hiçe saydı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sosyal mesafe kuralını ihlalden ceza yiyen grup, eylem yaparken de kuralı hiçe saydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cemil: Milleti soyan bi uygulama yine garibana fatura kesiyorlar 2 8 Yanıtla
  • Vatandas: Bide insan olun kurallara uyun sizin yuzunuzden niye hasta olalim beter olun gayet iyi olmus cezalar siz akillisiniz kurallara uyan salakmi hade len ordan coook iyi olmus 6 3 Yanıtla
  • :): çıkmayacaksın bu kadar basit. 2 2 Yanıtla
  • aa: Tüm dünyayı etkisi altına aldı bu virüs, halen daha hastalığın farkında olmayan önemsemeyen insanlar var. Biz iflah olmayız maalesef 0 0 Yanıtla
  • Katıl: Sen konuşma cemilllll. Gir içerii.. 0 0 Yanıtla

Advertisement