Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'ndan Kur'an Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika
Güncel

Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'ndan Kur'an Kursu Öğrencilerine Hediye

Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı\'ndan Kur\'an Kursu Öğrencilerine Hediye

Kütahya’da, Müftülük Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu’nda Peygamber efendimize ithafen düzenlenen ’en güzel şiiri okuma yarışması’nda dereceye giren 4 öğrenciye, Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı tarafından hediye takdim edildi.

01.03.2018 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, Müftülük Merkez Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nda Peygamber efendimize ithafen düzenlenen 'en güzel şiiri okuma yarışması'nda dereceye giren 4 öğrenciye, Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı tarafından hediye takdim edildi.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.

Tunçoğlu, "Öncelikle dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum.Vakıf yönetim kurulu olarak 20 yıldan bu yana vakıf bağışçıları ve hayatta olan vakıf mensuplarına itafen yılda iki defa Kuran-ı Kerim hatmi ve mevlit programı yapmaktayız. Bu geleneksel dini vecibelerimizin yerine getirilmesinde Müftümüz Hüseyin Hazırlar'ın şahsında tüm müftülük personelimize, Diyanet-Sen Başkanı Nazif Kocaçoban'a ve Kur'an Kursu öğrencilerine teşekkür ederiz" dedi.

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise, "Sosyal Yardım ve Kültür Vakfımızın Başkan ve Yönetim Kurulu'nun maddi ve manevi desteklerine geldiğim günden beri şahit oluyorum kendilerine bu vesile ile çok teşekkür ederim.Yıllardan beri sürdürdükleri bu kıymetli desteklerinden dolayı camia olarak mennuniyetimizi ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'ndan Kur'an Kursu Öğrencilerine Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement