SYDV, Bin 320 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

SYDV, Bin 320 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı

SYDV, Bin 320 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı

Elbistan Kaymakamlığı SYDV, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi olan bin 320 aileye toplam 132 bin TL değerinde gıda yardımında bulundu.

02.08.2013 10:09  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi olan bin 320 aileye toplam 132 bin TL değerinde gıda yardımında bulundu.

Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, maddi durumu zayıf olan yaşlı, dul, hasta ve özürlü kişilere Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı yapıldığını belirterek, yardım yapılacak kişilerin vakıf kayıtlarından tespit edildiğini söyledi.

Vakıf kayıtlarından belirlenen ihtiyaç sahibi kişilerin her birine 100'er TL olmak üzere toplam bin 320 kişiye toplam 132 bin TL Ramazan yardımı aktarıldığını kaydeden Kaymakam Metin Maytalman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile fakir ve yardıma muhtaç ailelerin Ramazan ayında da yalnız bırakılmadığını söyledi.

Yardım yapılan kişilerin vakıftan aldıkları çek ile Ziraat Bankası'na gittiklerini ve çek karşılığı olan parayı tahsil ettiklerini belirten Kaymakam Metin Maytalman, tüm Elbistan halkının Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını söyledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SYDV, Bin 320 Aileye Ramazan Yardımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement