Sosyeteye Uyuşturucu Baskını - Son Dakika
Güncel

Sosyeteye Uyuşturucu Baskını

Sosyeteye Uyuşturucu Baskını

İstanbul'da bu sabah narkotik polisinin düzenlediği operasyonda yaklaşık 25 kişi gözaltına alındı.

06.01.2012 13:17  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul narkotik polisi, eski manken-oyuncu Y.K ve bazı dizi oyuncuları ile ünlü işadamlarının çocuklarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 25 kişiyi uyuşturucu madde kullanmaktan gözaltına alındı. Yurtdışında olduğu belirtilen manken-şarkıcı A.H.Ü'nün de aynı kapsamda ifadesine de başvurulacağı öğrenildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu madde temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Tamamlanan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, çeşitli ilçelerde belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Gözaltına alınan torbacıların üzerlerinde ele geçirilen not defterleri ile ifadelerinden yola çıkan ekipler, soruşturmayı içici olan kişiler üzerinde yoğunlaştırdı. Operasyonda, eski manken-oyuncu Y.K ile bazı dizi oyuncuları ve ünlü işadamlarının çocuklarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 25 kişiyi uyuşturucu madde kullanmaktan gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne getirildi. Gözaltına alınan Y.K ile bazı şüphelilerin yüzlerini saklamaya çalıştıkları dikkat çekti.

Öte yandan, soruşturma kapsamında adı geçen ve yurt dışında olduğu öğrenilen manken-şarkıcı A.H.Ü. ifadesine de başvurulacağı öğrenildi.

İSTANBUL

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement