Sosyetik İş Adamı Cengiz Çolak'tan Hastaneye Tedavi Kurşunu - Son Dakika
Magazin

Sosyetik İş Adamı Cengiz Çolak'tan Hastaneye Tedavi Kurşunu

Oyuncu eşi Pelin Sönmez'den şubat ayında ayrılan iş adamı Cengiz Çolak'ın anlaştığı 2 kişi, Çolak'ın tedavi gördüğü hastaneye kurşun yağdırdı.

21.05.2016 08:47  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kadıköy'de özel bir hastaneye silahlı saldırıda bulundukları ve hastane sahibini tehdit ettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Sabah Gazetesi'nden Ferit Zengin ve Zafer Halatçı'nın haberine göre, oyuncu eşi Pelin Sönmez'den şubat ayında ayrılan iş adamı Cengiz Çolak, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle Kadıköy'deki özel bir hastanede tedavi olmaya karar verdi.

32 BİN LİRAYI GERİ İSTEYEREK, TEHDİT ETTİ

Tedavi için 32 bin lira ödeyen Çolak, durumunun düzelmediğini belirterek hastanenin yönetim kurulu başkanı Prof. Nevzat Tarhan'dan ödediği parayı geri istedi.

Çolak, parayı ödemesinin mümkün olmadığını belirten Tarhan'ı tehdit etti. Sonuç alamayan Çolak, sabıkalı kardeşler Onur Süleyman K. ve Cüneyt K. ile anlaştı.


HASTANEYE YAYLIM ATEŞİ

6 Nisan gecesi yaylım ateşine tutulan hastanede ölen ya da yaralanan olmadı. Başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve kendilerini Cengiz Çolak'ın azmettiğirdiğini iddia eden 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurtdışına çıktığı belirlenen sosyetik işadamının yakalanması için çalışma başlatıldı.

MURAT DALKILIÇ DÖVMESİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Pelin Sönmez, 2009 yılında popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri bir dargın bir barışık 2012 yılına kadar sürmüştü. Pelin Sönmez'in evliliğini bitirmesine neden olan dövmede Murat Dalkılıç'ın adının yazıldığı konuşuluyor.


Kaynak: Sabah


Sosyetik İş Adamı Cengiz Çolak\'tan Hastaneye Tedavi Kurşunu

Son Dakika Magazin Sosyetik İş Adamı Cengiz Çolak'tan Hastaneye Tedavi Kurşunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • tosun: Yakışıklı adammış:)) 13 7 Yanıtla
  • Acaip hayvannnnn: Tıpe bak arkadaş osman aganin kızı bu deli ile mi evlenmiş adam aynı hıyar a benziyo 17 0 Yanıtla
  • hhh: Gelin olan kadının suratı böylemi olur hacı:))zorla evlendiriliyormuş gibi zaten o adamla çekilen fotoda anca bu kadar olur... 13 2 Yanıtla
  • 1000 göllü kırmızı musa: Bu magandanın Neresi sosyetik....Me Mee Meeeeee. .... 13 1 Yanıtla
  • moviç: Sosyetik deli 11 0 Yanıtla
  • kamil dayyar: Delirtmiş herifi 3 4 Yanıtla
  • Yurdakul: Tam hanzullah 7 0 Yanıtla
  • eski dost: Geçmiş olsun kardesim.çok gereksiz iş yapmışsın.ne gerek var bu işlere bin defa dedim gel ben seni tedavi ediyim diye dinlemedin hem para gitti hemde sıkıntı oldu,neyse sıkma canını buda geçer. 2 0 Yanıtla

Advertisement