Soygun Tuzağı - Son Dakika
Güncel

Soygun Tuzağı

Soygun Tuzağı

Otobanda 'trafik kazası' süsü verilen tuzağa düşürülen baba oğul kurşun yağmuruna tutuldu

07.04.2011 20:01  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu'nun Nizip Kavşağı'nda yaklaşık 2 milyon liralık altın taşırken otobanda 'trafik kazası' süsü verilen tuzağa düşürülen ve çıkan çatışmada öldürülen kuyumcu 64 yaşındaki Hüseyin Kamil Çınar'ın ölümünden yarım saat önce bir kuyumcuya altın satarken görüntüleri ortaya çıktı. Çatışmada Çınar'ın oğlu da yaralanmıştı.

Dün akşam saatlerinde Nizip'teki kuyumculara altın satan toptan altın satıcısı Hüseyin Kamil Çınar, oğlu 35 yaşındaki Mehmet Şakir Çınar yönetimindeki 63 DK 95 plakalı otomobil ile Şanlıurfa'ya dönerken, otoyolda devrilmiş bir motosiklet ile yerde yatan 3 kişiyi gördü. Baba oğul kaza yaptığını düşündükleri kişilere yardım etmek üzere araçtan indikleri sırada, soygun için tuzak kurdukları anlaşılan 3 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine Mehmet Şakir Çınar da ruhsatlı tabancasını çıkararak ateş etti. Yüzlerini kask ile gizleyen ve kimliği belirlenemeyen 3 kişi, çatışma sırasında 2 milyon TL'lik altını alamadan olay yerinden kaçtı. Çatışmada baba Hüseyin Kamil Çınar ağır, oğlu Mehmet Şakir Çınar ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılardan baba Hüseyin Kamil Çınar, Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'nde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kol ve bacağından yaralanan araç sürücüsü Mehmet Şakir Çınar ise ameliyata alındı. Güvenlik güçleri olaydan sonra kaçan ve baba ile oğlu takip edip tuzak kurduğu düşünülen 3 soyguncuyu yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINDA

Çatışmada ölen Hüseyin Kamil Çınar'ın, pusuya düşürülmeden yaklaşık yarım saat önce satış yaptığı Sezer Kuyumculukta işyeri sahibi Seyit Ahmet Sezer ile görüntüleri ortaya çıktı. Baba Hüseyin Kamil ve oğlu Mehmet Şakir Çınar'ın bu ziyaret sırasında işyeri sahibi ile sıkı bir sohbet ettiği, çay içtiği görülüyor. Kuyumcu Seyit Ahmet Sezer, "Hüseyin Kamil bey çok iyi bir insandı. Olayı duyunca çok üzüldük" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soygun Tuzağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement