Söylenti: Yeni İphone'larda Kablosuz Ters Şarj Teknolojisi Kullanılacak - Son Dakika
Teknoloji

Söylenti: Yeni İphone'larda Kablosuz Ters Şarj Teknolojisi Kullanılacak

Söylenti: Yeni İphone\'larda Kablosuz Ters Şarj Teknolojisi Kullanılacak

Huawei'nin sektöre dahil ettiği ve Samsung'un Galaxy S10'da karşımıza çıkardığı kablosuz ters şarj teknolojisi yeni iPhone'da da kullanılabilir.

23.03.2019 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huawei ile karşımıza çıkan ve sektöre damgasını vuran kablosuz ters şarj özelliği yayılmaya devam ediyor. Şimdiye dek birkaç markanın amiral gemisinde kullanılan bu teknoloji büyük bir kesim tarafından sevilse de tamamen işe yaramaz olduğunu düşünen bir kesim de var.

Japon blog yazarı Mac Otakara, yeni yazısında ortaya attığı bir iddiayla Apple müşterilerini heyecanlandırdı. Otakara, tanıtılacak yeni iPhone modellerinde kablosuz ters şarj özelliğininin kullanılacağını ve Apple'ın tüm aksesuarlarını şarj edebileceğini iddia etti. Otakara'nın belirttiği detaylar doğruysa yeni iPhone'u kullanarak Apple Watch ve AirPods gibi aksesuarlar kolaylıkla şarj edilebilecek.

Söylenti: Yeni İphone'larda Kablosuz Ters Şarj Teknolojisi Kullanılacak

Kablosuz ters şarj özelliğini Huawei ve Samsung'un amiral gemilerinde yakın zamanda gördüğümüz için Apple'ın da bu teknolojiye göz kırpması gayet mantıklı gibi görünüyor.

Konuyla ilgili söylentiler önümüzdeki aylarda daha da netleşecektir. Zira her yıl eylül ayında yeni bir iPhone'la karşılaşıyoruz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Söylenti: Yeni İphone'larda Kablosuz Ters Şarj Teknolojisi Kullanılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement