Soylu: "Başbakanımızı Daha Çok Sevin" - Son Dakika
Politika

Soylu: "Başbakanımızı Daha Çok Sevin"

Soylu: "Başbakanımızı Daha Çok Sevin"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın ardından bugün Recep Tayyip Erdoğan bu milletin kahramanıdır" dedi.

31.07.2013 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın ardından bugün Recep Tayyip Erdoğan bu milletin kahramanıdır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Sultanhisar Belediyesi tarafından düzenlenen halk iftarında binlerce kişiyle birlikte orucunu açtı. İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşın Ramazan'ını kutlayan Soylu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların elini öpen ve başlarını okşayan Soylu, vatandaşlarla sohbet etti. Soylu'ya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş ile AK Parti İl Başkanı Sadık Atay'ın yanı sıra Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal ve Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç da eşlik etti.

Sultanhisar Belediyesi olarak düzenledikleri geleneksel iftar programlarının dördüncüsünü düzenlemekten son derece mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertegün Ünal, açılış konuşmasına; "Her yıl başka bir mahallede bu iftarı yaparak insanlarımızın kaynaşmasını, birbirleriyle sohbet etmesini, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk mesajlarının verilmesi için bu etkinlikleri yapıyoruz" diye başladı. 1924 yılında kurulan Sultanhisar Belediyesinin tüm kadrolarında görev yaparak Hakk'ın rahmetine kavuşan büyükleri hatırlamak için de bu etkinliğe önem verdiklerini anlatan Ünal, şunları söyledi: "Biz de bir gün 'eski başkan' olacağız. Belediye personelimizle birlikte bu görevlerimizde olamayacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah bizlerden sonra bu görevlere gelecek olanlar bu etkinlikleri sürdürür. 4,5 yıllık görev süremiz içerisinde Sultanhisar'da önemli projelere imza attık ve bunun için gayret gösterdik. Sultanhisar olarak 4,5 yılda özel sektör ve kamu olarak 100 trilyon TL'ye yakın bir yatırım aldık. Sultanhisar'a yakışır bir meydanı kazandırdık. Halkımızı buluşturacak bu meydana '5 Eylül Kurtuluş Meydanı' ismini verdik. Hastanemizde bir sorun yok. Allah izin verirse bu sonbaharda onun temelini atacağız. Bir ay önce 60 kişilik 8 milyon TL'ye malolacak huzurevinin temelini attık. İnşallah Kasım ayında da baraj inşaatımızın temelini atacağız. Bunları hep birlikte başardık. Yine hep birlikte el ele vererek Sultanhisar'ı hak ettiği noktaya taşıyacağımıza yürekten inanıyorum"

"BİZİM HİKAYEMİZ DEĞİŞMİYOR"

Mısır'da yaşanan gelişmeleri örnek gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Türkiye'nin güçlenmesi ve demokrasinin hakim olması için halkın desteğine ihtiyaç olduğuna işaret ederek, "Bizim hikayemiz yıllardan beri değişmiyor. Hikayemizin kahramanları var. Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal bizim hikayemizin kahramanlarıdır. Bugün Recep Tayyip Erdoğan bu millet hikayesinin, bizim hikayemizin kahramanıdır" dedi. Güçlü olmamız gerektiğini anlatan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizden istirhamım sadece bu dönemde değil bundan sonra da, on yıllar ve yüzyıllar sonra bu büyük medeniyet emanetini geleceğe taşıyabilecek, şu sofraların etrafında, şu ezanların altında ve şu ay yıldızlı bayrağın gölgesinde yıllarca beraber bu milletin onurunu taşıyabilmek ve bu güzel tabloyu devam ettirmek için mübarek Ramazan ayı ve Kadir Gecesi'nde ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin."

"BAŞBAKANIMIZI DAHA ÇOK SEVİN"

Soylu, Sultanhisarlılardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmalarını istedi. Son 10-15 gündür Türkiye'nin her yerinde söylediği sözleri söylemeye devam edeceğini belirten Soylu, şöyle konuştu: "Ben nereden geldiğimi biliyorum. Bu memleketin masum evladı Menderes'e neler yapıldığını, hangi entrikalarla ve hangi hilelerle bu milletin gönlünden koparılmaya çalışıldığını biliyorum. Türkiye Mayıs ayında, bu parlak döneminde, belki de yüzyılın en parlak Mayıs ayında birtakım oyunlar ve hilelerle maalesef ve maalesef gittiği yoldan, istikrarından ve huzurundan çelme takılarak arındırılmaya çalışıldı. Çok dua edelim. Türkiye'yi cesur, kuvvetli, milletine inanan, 'Sadece ben halkın ve Hakk'ın önünde eğilirim' diyen, 'Sadece Hakk'ın ve halkımın hizmetindeyim' diyen bir büyük anlayışın sahibi olan Başbakanımız, büyük bir cesaretle İstanbul'a indi. Arkadaşlarıyla beraber, milletvekilleriyle beraber 'Biz sandığın onurunu, namusunu bize teslim eden milletimize ona teslim etmeden, iade etmeden bunlara karşı teslim olmayacağız, direneceğiz. Demokrasiyi Türkiye'nin en büyük gücü yapacağız' diyerek Türkiye'yi çok önemli bir oyun ve tehditten kurtardı. Onu bugüne kadar bir seviyorsanız, bir kardeşiniz olarak istirham ve rica ediyorum; bundan sonra bin sevin, on bin sevin."

"BU TABLONUN DEVAMI İÇİN DUA EDELİM"

Türkiye'nin cesur liderlere ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın devam edeceğini savunan Soylu, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu ülke cesur liderlere bundan sonra, yüzyıl sonra ve 500 yıl sonra, bu Anadolu coğrafyasının, ay yıldızlı bayrağın bayraktarlığını yapan, Müslümanlığın bayraktarlığını yapan, Anadolu coğrafyasının güçlenmesine hizmet eden her insanı bir değil, bin değil, 10 bin değil 100 bin sevin."

Binlerce kişiyle birlikte orucunu açarak, okunan duaya eşlik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Sultanhisar'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Soylu'ya Belediye Başkanı Ertegün Ünal tarafından ziyareti anısına plaket ve çiçek takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Soylu: 'Başbakanımızı Daha Çok Sevin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement