Soylu: "Cumhur İttifakı'nın Karşısındaki şer Cephesinin Hdp ile Dirsek Teması, Desteği, Muğlak... - Son Dakika
Güncel

Soylu: "Cumhur İttifakı'nın Karşısındaki şer Cephesinin Hdp ile Dirsek Teması, Desteği, Muğlak...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(31 Mart seçimleri) Verecegˆimiz karar s¸udur; dagˆda mücadele ettigˆimiz PKK'nın belediye binasından içeri girmesine izin verecek miyiz, vermeyecek miyiz?

28.02.2019 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(31 Mart seçimleri) Verecegˆimiz karar s¸udur; dagˆda mücadele ettigˆimiz PKK'nın belediye binasından içeri girmesine izin verecek miyiz, vermeyecek miyiz?? Mesele bu kadar basittir, açıktır ve nettir. Kimse kusura bakmasın, HDP ile PKK arasındaki ilis¸ki mugˆlak degˆil mutlaktır. bugün CHP ile HDP arasındaki ilis¸ki de mugˆlak degˆil mutlaktır." dedi.

Beylikdüzü'ndeki bir otelde kanaat önderleriyle bir araya gelen Soylu, geçtigˆimiz günlerde Mısır'da 9 gencin idam ettiği haberini aldıklarını kaydederek, "Yabancı gelmedi, çünkü biz bu kısa senaryonun aynısını yas¸amıs¸tık. Mısır'daki bu idama batı sessiz ve tepkisiz kaldı. Biz bunu da yas¸amıs¸tık. Ama asıl acıklı olan s¸udur;? biz Mısır'da yas¸ananlardan çok daha büyük acıları,?çok daha büyük tezgahları, çok daha büyük fitneleri, çok daha fazla sayıda gencimizin s¸ehit haberini, idam haberini aldık. Biz çok daha fazla darbe gördük. biz çok daha fazla darbeci gördük. Biz onlardan çok daha fazla ihanet gördük." şeklinde konuştu.

Soylu: "Cumhur İttifakı\'nın Karşısındaki şer Cephesinin Hdp ile Dirsek Teması, Desteği, Muğlak...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soylu: 'Cumhur İttifakı'nın Karşısındaki şer Cephesinin Hdp ile Dirsek Teması, Desteği, Muğlak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement