Soylu: "(Gazeteci Kaşıkçı'nın Kaybolması) Bu Meseleyi Hukukun Verdiği Ölçüler İçinde, Şeffaf ve... - Son Dakika
Politika

Soylu: "(Gazeteci Kaşıkçı'nın Kaybolması) Bu Meseleyi Hukukun Verdiği Ölçüler İçinde, Şeffaf ve...

- Anadolu Ajansı Editör Masası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamaları ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

17.10.2018 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Anadolu Ajansı Editör Masası

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamaları ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. (2)

İçişleri Bakanı Soylu: "(Gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması) Buna tırnak içerisinde '2 Ekim olayı' diyebiliriz. Sadece bizi ilgilendiren bir mesele değil"

İçişleri Bakanı Soylu: "(Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması) Türkiye ilk dakikadan itibaren iki şeyi iyi bir meziyetle sergiledi; hukukun gereğini, ikincisi de soğukkanlılığı. Uluslararası sözleşmelere riayet etti, aynı zamanda da açık ve şeffaf adımlar attı."

Soylu: "(Gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması) Bu meseleyi hukukun verdiği ölçüler içinde, şeffaf ve dünyaya açık yönettik, yönetmeye de devam ediyoruz."

Soylu: "(Gazeteci Kaşıkçı\'nın Kaybolması) Bu Meseleyi Hukukun Verdiği Ölçüler İçinde, Şeffaf ve...
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Soylu: '(Gazeteci Kaşıkçı'nın Kaybolması) Bu Meseleyi Hukukun Verdiği Ölçüler İçinde, Şeffaf ve... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement