Söz 82. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayında! Söz 81. Son Bölüm İzle - Son Dakika
Magazin

Söz 82. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayında! Söz 81. Son Bölüm İzle

Söz 81. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Büyük finale 4 bölüm kala Tim Ve Yavuz tekrar bir araya geldi. Dragan'ın ele geçirilmesinden sonra teröristler ona karşılık Erdem Albay'ı kaçırırlar. Şimdi Yavuz ve Tim, komutanlarını kurtarmak için harekete geçerler. Söz 82. yeni bölüm ön izleme ve 81. son bölümü haberimizde.

07.05.2019 08:35  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söz 81. son bölümü Star TV'de ekrana geldi. Böylece Star TV'nin çok izlenen dizisi Söz'ün büyük finaline sadece 3 bölüm kaldı. Söz 81. son bölümde Dragan'a karşı şehrin birçok yerinde canlı bomba patlatan teröristler, Erdem Albay'ı kaçırırlar. Ve onunla Dragan'ın serbest bırakılması karşılığında pazarlık yaparlar.

Söz son bölümde komutanı kaçırılan Yavuz daha fazla dayanamaz ve Usta'dan birliğine geri dönebilmesi için yardım etmesini ister. Ve Yalnız Kurt Tim'in başına geçer. Söz 82. yeni bölüm ön izleme sahnesinde ise Yavuz ile Tim'in ilk hedefleri, dost kod adlı teröristin elinde olan Erdem Albay'ı kurtarmaktır. Söz son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul'u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.

Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan'ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan organizatörün tepesine çöker.

Dost, İstanbul'un yıkım planı için Linda'ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar.

İstanbul'daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem'den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem'in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim'in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır. Yavuz ve Tim, İstanbul'u bekleyen büyük saldırıyı engelleyebildi mi?

Söz 82. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayında! Söz 81. Son Bölüm İzle

Son Dakika Magazin Söz 82. Yeni Bölüm Ön İzleme Yayında! Söz 81. Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement