Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? - Son Dakika
Magazin

Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan\'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Söz 82. son bölümü dün akşam ekrana geldi. 3 sezondur Star TV'de ekrana gelen sevilen dizinin büyük finaline böylece iki bölüm kaldı. Son bölümden sonra hayranları Söz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorgulamaya başladılar. Son bölümde Yavuz'un komutasındaki Tim, Erdem Albay'ı harekete geçti. İşte Söz 82. son bölüm tamamı...

14.05.2019 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 82. son bölümü dün akşam heyecanla izlendi. Dizinin hayranları, Yavuz'un Tim'in başına geçtiği son bölümü nefes nefese izledi. Son bölümden hemen sonra ise Söz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı kontrol edildi. Büyük finaline 2 bölüm kala Söz son bölümde neler oldu?

Söz 82. son bölümde Keşanlı Mücahit, rüyasında şehit olduğunu görür. Uzun zamandır hayalini kurduğu şehitlik mertebesine ereceğine sevinen Keşanlı'nın Çaylak ile arasında geçen konuşma, Keşanlı'nın Melisa'ya veda ettiği sahneler izleyenleri epey duygulandırdı.

Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Söz son bölümde Tim, Erdem Komutan'ı kurtarmak için Yavuz önderliğinde harekete geçer. Erdem Albay'a karşı Dragan'ı takas etmek isterler. Fakat ekip Dragan'ı sağ teslim etmek istemezler. Bu yüzden ayakkabısına bomba yerleştirirler. Teröristlerin bunu tespit etmesi üzerine çatışma başlar. Erdem Albay kurtarılır. Dragan ise çarpraz ateşte kalarak ölür. Söz son bölüm tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ 83. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin başarılı dizisi Söz 3 sezondur ekrana geliyor. Kurgusu ve senaryosu ile sevilen bir dizi olmayı başaran Söz, bu sezon final yapacak. Hayranları tarafından üzüntü ile karşılanan finale sadece 2 bölüm kaldı. Dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra araştırılan Söz 83. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıkar çıkmaz sizlerle paylaşacağız.

Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem'i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer.

Büyük patron Di Rabbako'nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem'in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda'nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz'un başında olduğu Tim'in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem'in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako'nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

Erdem'in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz'la konuşan Di Rabbako Erdem'e karşılık Dragan'ı ister.

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem'i kurtarmaktır fakat Dragan'ı vermeye niyetleri yoktur.

Son Dakika Magazin Söz 82. Son Bölüm İzle: Dragan'ın Sonu! Söz 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement