Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" Projesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" Projesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" Projesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Sivas'ın Zara ilçesinde özel sektör kanalıyla uygulamaya konulacak "Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

20.03.2019 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Zara ilçesinde özel sektör kanalıyla uygulamaya konulacak "Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Zara Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Sayın, "İşletmelerin başarıya ulaşması en büyük temennimizdir. Uygulanmak istenen proje ilçemiz için umut vericidir. Projenin ayakta kalması hepimiz için iyi neticeler doğurur." dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise Zara ilçesinin hayvancılık bölgesi olduğunu ifade ederek, "Yapılan işletmeler ne kadar iyi çalışır ve ayakta kalırsa çiftçilerimiz için iyidir. Yeni işletmelerimiz iyi çalışırlar, istenilen başarıyı yakalarsa ilçemiz de kalkınır." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yüksek Ziraat Mühendisi Osman Özbay ile besi çiftliği işletmecisi Kasım Dinç, ilçede özel sektör eliyle uygulanacak "Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri" projesi hakkında çiftçilere bilgi verdi.

Toplantıya, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ufuk Ateş, Zara Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hüseyin Kaya, kurum amirleri ile çiftçiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sözleşmeli Hayvancılık İşletmeleri' Projesi Tanıtım Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement