'Sözümü Tutuyorum' - Son Dakika
Spor

'Sözümü Tutuyorum'

\'Sözümü Tutuyorum\'

Malatya’yı da boş geçmeyen Pepe bu sezon 5. golünü attı. Pepe, “Yönetim ile ilk konuştuğumda ‘2 sene daha üst düzey oynayabilirim’ demiştim. Şükürler olsun ki onlara verdiğim sözü yerine getirebiliyorum" dedi.

16.09.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'yı da boş geçmeyen Pepe bu sezon 5. golünü attı. Süper Lig'de 3, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 gol kaydeden Portekizli stoper, "Çok memnunum, Tanrı'ya şükürler olsun, takıma goller atarak faydalı olabiliyorum" dedi.
Yaşına rağmen başarılı performansını da değerlendiren Pepe, "Yönetim ile ilk konuştuğumda '2 sene daha üst düzey oynayabilirim' demiştim. Şükürler olsun ki onlara verdiğim sözü yerine getirebiliyorum. İyi dinlenmeye çalışıyorum, kendimi işime veriyorum" diye konuştu. Bu performansını sezon sonuna kadar taşımak istediğini belirten 35 yaşındaki stoper, "Takımı iyi bir seviyeye taşımak ve finali güzel yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
2013-14'te Real Madrid'de, 2006-07'de Porto'da 4 gol atan Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ta 5. kez rakip ağları havalandırarak şimdiden kariyer rekoruna ulaşmayı başardı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Sözümü Tutuyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement