Sözünün kesilmesine kızan Ersan Şen canlı yayında Hülya Hökenek'e patladı: Konuşmuyorum - Son Dakika
Güncel

Sözünün kesilmesine kızan Ersan Şen canlı yayında Hülya Hökenek'e patladı: Konuşmuyorum

Cem Küçük ile ekonomi üzerine hararetli bir tartışmaya giren Ersan Şen, moderatör Hülya Hökenek'in araya girmesine tepki göstererek, "Sözümü niye kesiyorsunuz? Konuşmuyorum hadi buyurun kendiniz programı yapın" diye tepki gösterdi.

18.12.2021 11:07  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin bir numaralı gündemi hiç kuşkusuz ki ekonomi... Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Enine Boyuna' programında da son gelişmeler masaya yatırıldı. Son derece hararetli geçen programa ceza hukukçusu Ersan Şen'in moderatör Hülya Hökenek'e çıkışı damga vurdu.

Sözü kesildiği için kızan Ersan Şen, Hülya Hökenek'e "Sözümü kesiyorsunuz. Konuşmuyorum hadi buyurun. Kendiniz programı yapın. Onun niyeti hakikatlerin üstünü kapatmak siz de ona hizmet ediyorsunuz. Benim konuşma hakkımı engelliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Sözünün kesilmesine kızan Ersan Şen canlı yayında Hülya Hökenek\'e patladı: Konuşmuyorum

Son Dakika Güncel Sözünün kesilmesine kızan Ersan Şen canlı yayında Hülya Hökenek'e patladı: Konuşmuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Juled Sijaric: Cem Küçük inşallah bunu okursun yalan söylüyorsun utanmadan yalan söylüyorsun Almanya'da asgari ücretle biri çok rahat yaşıyor iki sen gel sirbistana gel Romanya ya gel ukranya ya gel beyaz Rusya'ya gel bak bakalım kaç tane türk var yurt dışına çıkmaya çalışan kaçak vizeli yada nasıl olursa olsun yazık ediyorsunuz bu ülkeye sen adamlarını topla TV basmaya devam et 0 0 Yanıtla
  • Ahmet Bayrak: Bu adam içten davranıyor ams çocuk gibi. Kendisi baskalarinin sözünü sık sık keserken sorun yok. Cevdet akcay gibi ekonomistlerin sesinin daha gür çıkması lazim 0 0 Yanıtla

Advertisement