SPOR ABD'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısı - Son Dakika
Güncel

SPOR ABD'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısı

SPOR ABD'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısıİSTANBUL, (DHA) - Amerika Birleşik Devletleri'nin Minneapolis kentinde bir siyahinin polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesini protesto etmek için halk sokaklara dökülürken, protestolar arasında Beşiktaşlı taraftarların yazısı...

01.06.2020 13:10  Güncelleme: 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR ABD'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısı

İSTANBUL, (DHA) - Amerika Birleşik Devletleri'nin Minneapolis kentinde bir siyahinin polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesini protesto etmek için halk sokaklara dökülürken, protestolar arasında Beşiktaşlı taraftarların yazısı dikkat çekti.

George Floyd isimli bir siyahinin polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesine gelen tepkiler ABD'de çığ gibi büyüyor. Floyd'un bir polis tarafından öldürülmesi sonucu sokaklara çıkan ve protestolarda bulunan vatandaşlara Beşiktaşlı taraftarlar da dolaylı olarak katıldı. Bir aracın arkasına yazılan yazıda, "Bir gün herkes Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın !" denildi. Protestocular arasında bir kamyonun arkasında bulunan ve dikkat çeken bu yazı gündem oldu.

SPOR ABD\'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR ABD'deki protestolarda dikkat çeken Beşiktaş yazısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement