Spor Adamları Derneği'nden Özhaseki'ye Övgü - Son Dakika
Yerel

Spor Adamları Derneği'nden Özhaseki'ye Övgü

Spor Adamları Derneği\'nden Özhaseki\'ye Övgü

Kayseri'de kurulan Spor Adamları Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

11.12.2013 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de kurulan Spor Adamları Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özhaseki'ye "Efsane belediye başkanı" şeklinde hitap edildi.

Kayseri'deki çeşitli kulüpler veya kurum ve kuruluşlar kanalıyla spora hizmeti geçen spor adamlarının kurduğu Kayseri Spor Adamları Derneği'nin yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Dernekleri hakkında bilgi veren Başkan Halim Demir, 200 üyelerinin bulunduğunu ve bu sayının giderek arttığını söyledi. Başkan Özhaseki'ye "Efsane belediye başkanı" diye hitap eden Demir, şehre yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Halil Severcan da Başkan Özhaseki'nin yeniden aday olmasını hatırlatarak, "Zor ve meşakkatli bir yolu tercih etmenizden dolayı size Allah'tan yardım diliyorum. Hakikaten memleketimize güzel hizmetler yaptınız, yapmaya da devam edeceksiniz" dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki de spor adamlarının yapmış oldukları hizmetin önemine işaret ederek spor adamlarının Kayseri'de iyi bir nesil yetişmesine katkı sağladıklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU

Öte yandan Sarıoğlan ilçesine bağlı Çiftlik, Alamettin, Gaziler ve Palas belediye başkanları ile meclis üyeleri ve muhtarlar Başkan Özhaseki'yi ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi yeniden aday gösterilmesinden dolayı kutlayan belediye başkanları ve muhtarlar, bir süre sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özhaseki de yeni kanunla birlikte Büyükşehir sınırlarının il sınırı haline gelmesine değindi ve ilçelerin sorunlarının tespit edildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi MÜSİAD İstişare Heyeti de ziyaret etti. Mevcut Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve eski şube başkanlarının yer aldığı ziyarette dernek, vakıf gibi hizmet alanlarında görev yapmanın önemi vurgulandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Adamları Derneği'nden Özhaseki'ye Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement