SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan'ı dijital ortamda kutladı - Son Dakika
Güncel

SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan'ı dijital ortamda kutladı

SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan'ı dijital ortamda kutladı - Koronavirüs nedeniyle evde geçen günlerde taraftarlarıyla bir araya gelmeyi sürdüren Anadolu Efes Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dijital ortamda çocuklarla birlikte kutladı.

23.04.2020 17:48  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan'ı dijital ortamda kutladı

- Koronavirüs nedeniyle evde geçen günlerde taraftarlarıyla bir araya gelmeyi sürdüren Anadolu Efes Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dijital ortamda çocuklarla birlikte kutladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü 23 Nisan Kutlaması'nda 200'e yakın çocuk katılımcının yanı sıra; başantrenör Ergin Ataman ile oğlu Sarp Ataman, kaptan Doğuş Balbay, Anadolu Efes'in sesi Mustafa Özben ve kulüp maskotu Çaylak da yer aldı.

Müzik, coşku ve eğlence dolu kutlama sayesinde minik basketbolseverler mutluluk dolu bir gün yaşadı.

ERGİN ATAMAN'DAN ÇOCUKLARA TAVSİYELER

Etkinliğe oğlu Sarp ile birlikte katılan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, katılımcıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve onlardan gelen soruları yanıtladı. Ataman ayrıca sosyal izolasyon döneminde ailesiyle birlikte keyifli vakit geçirmek için neler yaptığını anlatarak, minik katılımcılara bu konularda tavsiyelerde bulundu.

ERGİN ATAMAN ÇOCUKLARIMIZI İZOLASYON SONRASINDAKİ İLK ANTRENMANIMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ

Ergin Ataman, kutlama sırasında çocuklara bir müjde verdi. Bu dönemde 23 Nisan'ı evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklara seslenen Ataman, sosyal izolasyon dönemi sonrasındaki ilk antrenmanlarında çocukları ağırlayacaklarını ve 23 Nisan'ı bir kez daha hep birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Anadolu Efes Spor Kulübü 23 Nisan Kutlaması'nda herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını söyleyen Sarp Ataman, babasının koltuğuna oturarak bugünlük Anadolu Efes'in başantrenörü de oldu.

Sosyal izolasyon döneminde okuduğu kitapları katılımcılara öneren Sarp Ataman, kutlama sırasında en başarılı olduğu dersleri de katılımcılarla paylaştı.

DOĞUŞ BALBAY EVDE SPOR YAPMANIN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Anadolu Efes'in kaptanı Doğuş Balbay da bu özel güne değer katan isimler arasındaydı. Kaptan, çocuklarla yaptığı sohbet sırasında; spor yapmanın ve dengeli beslenmenin hayatın her döneminde çok önemli olduğunu, özellikle de içinde bulunduğumuz günlerde bu iki konuya dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Anadolu Efes Spor Kulübü, ilerleyen günlerde gerçekleştireceği yeni dijital etkinliklele birlikte taraftarlarıyla bir araya gelmeye devam edecek.

SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan\'ı dijital ortamda kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Anadolu Efes, 23 Nisan'ı dijital ortamda kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Çim Kalıp Kesme Makinesi Çalan Zanlı Tutuklandı
    09:33 Bursa'da Çim Kalıp Kesme Makinesi Çalan Zanlı Tutuklandı

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde çim kalıp kesme makinesi çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İlçede bulunan çim kalıp üretim tesisinden çalınan makine, jandarma tarafından yapılan operasyonla sahibine teslim edildi.

  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti
    09:27 Buldan Belediye Başkanı, Düğün Salonu ve Parkın Kirasını İptal Etti

    Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala pazarlık usulü ile kiralanan Belediye Düğün Salonu ile Alparslan Türkeş Parkı'nın sözleşmesini kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle iptal etti.

  • Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı
    09:26 Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı

    Hatay'ın Payas ilçesinde yapılan TOKİ konutlarına taşınan depremzedeler, yeni evlerinde yaşamanın heyecanını yaşıyor. Abik ailesi, yeni yuvalarında kurban keserek ailelerini ağırladı. Depremzedeler, devlet ve milletin yardımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

  • Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda
    09:23 Mersin'de toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenlik ön planda

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, yaz sezonunda yapılacak çalışmalar için toplu taşıma kooperatifleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, toplu taşıma hizmetlerinde kalite ve güvenliği artırmak için yapılacak düzenlemeler ve önlemler konuşuldu. Vatandaşların memnuniyetini artırmak için geri bildirim mekanizmaları oluşturulması ve sürücülerin eğitimine odaklanılması kararlaştırıldı.


Advertisement