SPOR Antalyaspor taktik çalıştı - Son Dakika
Güncel

SPOR Antalyaspor taktik çalıştı

Antalyaspor taktik çalıştıTolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - Süper Lig'de 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak Fraport Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda taktik çalıştı.

04.06.2020 13:20  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor taktik çalıştı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - Süper Lig'de 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak Fraport Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda taktik çalıştı.

Fraport TAV Antalyaspor, lig hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelen kırmızı beyazlılar, Büyükşehir Belediye Stadı'nda antrenman yaptı. Teknik direktör Tamer Tuna gözetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra iki grup halinde taktik çalışması yaptı. Antrenman, çift kale taktik çalışması ile sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor, 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Fraport TAV Antalyaspor'da antrenman öncesi Hakan Özmert, Nazım Sangare ve Bünyamin Balcı için doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra yönetici Aytaç Altay ile genel menajer Servet Çavuşoğlu da katıldı.

SPOR Antalyaspor taktik çalıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Antalyaspor taktik çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement